Çaycuma`nın, Değerli Hocası Vefat etti.

GÜNDEM 01.06.2021 - 17:14, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2537+ kez okundu.
 

Çaycuma`nın, Değerli Hocası Vefat etti.

Çaycuma`nın, Değerli Hocası Vefat etti.   Ömrünü Çaycuma`ya adamış bir değerli hoca efendi bir okadarda İlklere öncü olan ve,  Zonguldak`ın Çaycuma, İlçesi, Taşçılı köyünde imamlık yaptığı yıllarda, İlk, Mevlütlü Hıdırallezi başlatan değerli Emekli imam Aziz YAVUZ  hoca efendi vefat etti.     Cenazesi yarın, Öğle namazından sonra Çaycuma veli köyü mahallesi aile mezarlığına defnedilecektir.     Vadi Çaycuma Haber sitesi: Olarak Kendisine ALLAH`TAN Rahmet ve geride kalan kederli ailesine baş sağlığı dileriz.     (Haber-Foto) Durdu AYTEKİN      


Çaycuma`nın, Değerli Hocası Vefat etti.

 

Ömrünü Çaycuma`ya adamış bir değerli hoca efendi bir okadarda İlklere öncü olan ve,  Zonguldak`ın Çaycuma, İlçesi, Taşçılı köyünde imamlık yaptığı yıllarda, İlk, Mevlütlü Hıdırallezi başlatan değerli Emekli imam Aziz YAVUZ  hoca efendi vefat etti.

 

 

Cenazesi yarın, Öğle namazından sonra Çaycuma veli köyü mahallesi aile mezarlığına defnedilecektir.

 

 

Vadi Çaycuma Haber sitesi: Olarak Kendisine ALLAH`TAN Rahmet ve geride kalan kederli ailesine baş sağlığı dileriz.

 

 

(Haber-Foto) Durdu AYTEKİN

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.