Çaycuma pazarında Koronavirüs denetimi!.

GÜNDEM 03.04.2020 - 18:41, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2053+ kez okundu.
 

Çaycuma pazarında Koronavirüs denetimi!.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri tarafından her hafta Cuma günleri kurulan sebze pazarında denetim gerçekleştirdi. Koronavirüs COVİD-19 salgını nedeniyle pazar yerlerinde denetimler de devam ediyor. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri pazar yerinde sebze satışı yapan pazarcı esnafları gezerek salgın kapsamında uyarılarda bulundu. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Coşkun Ulutaş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında; "Çaycuma Ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak hem pazarlarımızda halkımızın sağlıklı ürün erişimi için, hem de çiftçilerimizin sertifikalı tohum dağıtımı ile daha yüksek verim almaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." şeklinde konuştu. 

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri tarafından her hafta Cuma günleri kurulan sebze pazarında denetim gerçekleştirdi.

Koronavirüs COVİD-19 salgını nedeniyle pazar yerlerinde denetimler de devam ediyor. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri pazar yerinde sebze satışı yapan pazarcı esnafları gezerek salgın kapsamında uyarılarda bulundu. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Coşkun Ulutaş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında; "Çaycuma Ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak hem pazarlarımızda halkımızın sağlıklı ürün erişimi için, hem de çiftçilerimizin sertifikalı tohum dağıtımı ile daha yüksek verim almaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.