Çaycuma TSO'dan üyelerine mesaj!.

GÜNDEM 06.04.2020 - 15:48, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2213+ kez okundu.
 

Çaycuma TSO'dan üyelerine mesaj!.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Koronavirüs salgını nedeniyle mesai saatlerini değiştirerek üyelerini bilgilendirdi.   Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ülkede görülen Koronavirüs salgını nedeniyle sosyal medya hesabından mesai saatlerini değiştirdiklerini belirterek üyelerine bilgi verdi.   Yapılan açıklamada; "Değerli üyelerimiz,Ülkemizin içinde bulunduğu koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında kamu sağlığının korunması amacıyla Odamız hizmetlerinin geçici bir süre için 10:00-17:00 saatleri arasında verileceğini bildirir sağlıklı günler dileriz." denildi.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Koronavirüs salgını nedeniyle mesai saatlerini değiştirerek üyelerini bilgilendirdi.

 

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ülkede görülen Koronavirüs salgını nedeniyle sosyal medya hesabından mesai saatlerini değiştirdiklerini belirterek üyelerine bilgi verdi.

 

Yapılan açıklamada; "Değerli üyelerimiz,Ülkemizin içinde bulunduğu koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında kamu sağlığının korunması amacıyla Odamız hizmetlerinin geçici bir süre için 10:00-17:00 saatleri arasında verileceğini bildirir sağlıklı günler dileriz." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.