Çaycuma ve bölgeyi ilgilendiren büyük müjde!

15.05.2020 - 17:22, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1685+ kez okundu.
 

Çaycuma ve bölgeyi ilgilendiren büyük müjde!

Biz dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Zonguldak'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Zonguldak Havalimanı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve müjdeyi verdi.    Zonguldak Havalimanındaki genişletme ve pist uzatma çalışmalarını da anlatan Bakan Karaismailoğlu, "Zonguldak için yine çok önemli bir yatırım'a daha değinmek istiyorum. Çaycuma ilçemizde bulunan Zonguldak havalimanı pist genişliği 15 metre artırıyor ve boyunu 3000 metreye çıkartıyoruz. Bu vesileyle şimdiden Kadir gecenizi tebrik ediyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyorum. Filyos limanı da tekrar hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Açılışta tekrar görüşmek üzere hepinize selamlarımı saygılarımı iletiyorum" dedi.

Biz dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Zonguldak'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Zonguldak Havalimanı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve müjdeyi verdi. 

 

Zonguldak Havalimanındaki genişletme ve pist uzatma çalışmalarını da anlatan Bakan Karaismailoğlu, "Zonguldak için yine çok önemli bir yatırım'a daha değinmek istiyorum. Çaycuma ilçemizde bulunan Zonguldak havalimanı pist genişliği 15 metre artırıyor ve boyunu 3000 metreye çıkartıyoruz. Bu vesileyle şimdiden Kadir gecenizi tebrik ediyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyorum. Filyos limanı da tekrar hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Açılışta tekrar görüşmek üzere hepinize selamlarımı saygılarımı iletiyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.