Çaycumada, Başkent eletrik dağıtım A.Ş`e yetersiz kaldı.

GÜNDEM 18.01.2021 - 01:49, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2700+ kez okundu.
 

Çaycumada, Başkent eletrik dağıtım A.Ş`e yetersiz kaldı.

Çaycumada, Başkent eletrik dağıtım A.Ş`e yetersiz kaldı.   Pazar günü gün boyu yağan karlı havada elektrik kesintisi yaşayan. İlçeye yakın Karamusa köyü saatlerce elektriksiz kaldı.  Köyde yaşayanlar bu duruma neden bizim bu kesintilerden haberimiz olmuyor? diye  rahatsızlıklarını dile getirenler böyle hizmet olmaz elektriğin neden kesintiye uğradığını bilmiyoruz, saatlerce elektriğimiz gelmedi diye tepki gösterenler oldu.     Son zamanlarda sık sık kesintiye uğrayan elektrik akımı karlı günlerin başında vatandaşları da zor durumda bıraktı.   Öteyandan akşam saatlerinde Çaycuma merkezdede elektrik kesintisi yaşandı ardından vatandaşların sık sık elektrik kesintisine  çeşitli sosyal medyalardan tepkilere neden oldu.   Buda, Çaycuma`da, Başkent eletrik dağıtım A.Ş`nin  bakım onarım ve atyapının ne kadar yetersiz kaldığnı göstermektedir.      

Çaycumada, Başkent eletrik dağıtım A.Ş`e yetersiz kaldı.

 

Pazar günü gün boyu yağan karlı havada elektrik kesintisi yaşayan. İlçeye yakın Karamusa köyü saatlerce elektriksiz kaldı. 
Köyde yaşayanlar bu duruma neden bizim bu kesintilerden haberimiz olmuyor? diye  rahatsızlıklarını dile getirenler böyle hizmet olmaz elektriğin neden kesintiye uğradığını bilmiyoruz, saatlerce elektriğimiz gelmedi diye tepki gösterenler oldu.  

 

Son zamanlarda sık sık kesintiye uğrayan elektrik akımı karlı günlerin başında vatandaşları da zor durumda bıraktı.

 

Öteyandan akşam saatlerinde Çaycuma merkezdede elektrik kesintisi yaşandı ardından vatandaşların sık sık elektrik kesintisine  çeşitli sosyal medyalardan tepkilere neden oldu.

 

Buda, Çaycuma`da, Başkent eletrik dağıtım A.Ş`nin  bakım onarım ve atyapının ne kadar yetersiz kaldığnı göstermektedir.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.