CHP Çaycuma İlçe Başkanlığından açıklama!.

GÜNDEM 06.04.2020 - 14:57, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1728+ kez okundu.
 

CHP Çaycuma İlçe Başkanlığından açıklama!.

CHP Çaycuma İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabından bundan tam 8 yıl önce ilçe girişindeki köprünün çökmesi ve de 15 kişinin yaşamını yitirmesi sonucu açıklama yaptı. Açıklamasında; "İhmaller zinciri 15 can aldı, 4 kişinin cesedi bulunamadı" denildi. Açıklama şu şekilde; "6 Nisan tarihinde bir dizi ihmaller sonucu meydana gelen köprü faciasında vefat eden vatandaşlarımızı saygı ile anıyoruz. Bilindiği üzere; Çaycuma Cumhuriyet Başsavcılığı, Çaycuma Belediyesi, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Şube Müdürlüğü görevlileri hakkında işlem yapılmasına gerek olmadığına karar vermişti. Mağdur avukatları, savcılığın olayı titizlikle soruşturduğunu ancak yapılan tüm itirazlara rağmen sorumlu oldukları iddia edilen kişi ve kurumlar hakkında soruşturma izin verilmediği için hukukun işletilemediğini söylemişlerdi. İlerleyen süreçte yaşamını yitirenlerin açtığı dava sonucunda Çaycuma Belediyesi'nin tazminat ödemesine hükmedildi. Diğer kurum ve kuruluşlara dava açılamadı."

CHP Çaycuma İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabından bundan tam 8 yıl önce ilçe girişindeki köprünün çökmesi ve de 15 kişinin yaşamını yitirmesi sonucu açıklama yaptı. Açıklamasında; "İhmaller zinciri 15 can aldı, 4 kişinin cesedi bulunamadı" denildi.

Açıklama şu şekilde; "6 Nisan tarihinde bir dizi ihmaller sonucu meydana gelen köprü faciasında vefat eden vatandaşlarımızı saygı ile anıyoruz. Bilindiği üzere; Çaycuma Cumhuriyet Başsavcılığı, Çaycuma Belediyesi, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Şube Müdürlüğü görevlileri hakkında işlem yapılmasına gerek olmadığına karar vermişti. Mağdur avukatları, savcılığın olayı titizlikle soruşturduğunu ancak yapılan tüm itirazlara rağmen sorumlu oldukları iddia edilen kişi ve kurumlar hakkında soruşturma izin verilmediği için hukukun işletilemediğini söylemişlerdi. İlerleyen süreçte yaşamını yitirenlerin açtığı dava sonucunda Çaycuma Belediyesi'nin tazminat ödemesine hükmedildi. Diğer kurum ve kuruluşlara dava açılamadı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.