Çukurda, Ölü bulundu.

ASAYİŞ 10.08.2021 - 15:46, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2475+ kez okundu.
 

Çukurda, Ölü bulundu.

  Çukurda, Ölü bulundu.     Edinilen bilgiye göre Zonguldak`ın, Devrek' İlçesinde define aramak için evden çıkan Nizamettin Güllüoğlu (49), 4 gün sonra kazdığı çukurda ölü bulundu.      Olay: Zonguldak`ın Devrek, İlçesine bağlı, Yeşilöz Köyü merkez mahallesinde meydana geldi. Nizamettin Güllüoğlu isminde vatandaşın 4 gündür evine  dönmemesi üzerine köylüler arama çalışması başlattı. Güllüoğlu'nun önceden ormanın bir kilometre içerisinde kayalık alanda kazdığı hazine kuyusunun olduğu bölgede arama çalışması başlatan köylüler kuyuda duran bir giysi parçası görünce jandarmaya haber verdi.     İhbar üzerine olay yerine jandarma, Devrek Belediyesi İtfaiyesi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine varan Devrek Belediyesi İtfaiye ekipleri Güllüoğlu tarafından hazine aramak için açılan sekiz metrelik kuyuya gaz maskeleri ile indiğinde Güllüoğlu'nun kazdığı çukurda hilti kırıcı delici ve ışıklandırma için kullandığı jenarötorün eksoz gazından zehirlenerek  öldüğünü  ve bedeninin çürümeye yüz tuttuğu belirlendi.     Nizamettin Güllüoğlu'nun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Atattürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.       Olayla ilgili soruştuma başlatıldı.     Haber merkezi.        

 

Çukurda, Ölü bulundu.

 

 

Edinilen bilgiye göre Zonguldak`ın, Devrek' İlçesinde define aramak için evden çıkan Nizamettin Güllüoğlu (49), 4 gün sonra kazdığı çukurda ölü bulundu. 

 

 

Olay: Zonguldak`ın Devrek, İlçesine bağlı, Yeşilöz Köyü merkez mahallesinde meydana geldi. Nizamettin Güllüoğlu isminde vatandaşın 4 gündür evine  dönmemesi üzerine köylüler arama çalışması başlattı. Güllüoğlu'nun önceden ormanın bir kilometre içerisinde kayalık alanda kazdığı hazine kuyusunun olduğu bölgede arama çalışması başlatan köylüler kuyuda duran bir giysi parçası görünce jandarmaya haber verdi.

 

 

İhbar üzerine olay yerine jandarma, Devrek Belediyesi İtfaiyesi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine varan Devrek Belediyesi İtfaiye ekipleri Güllüoğlu tarafından hazine aramak için açılan sekiz metrelik kuyuya gaz maskeleri ile indiğinde Güllüoğlu'nun kazdığı çukurda hilti kırıcı delici ve ışıklandırma için kullandığı jenarötorün eksoz gazından zehirlenerek  öldüğünü  ve bedeninin çürümeye yüz tuttuğu belirlendi.

 

 

Nizamettin Güllüoğlu'nun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Atattürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 

 

 

Olayla ilgili soruştuma başlatıldı.

 

 

Haber merkezi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.