Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Zonguldak için talimat!

GÜNDEM 05.04.2020 - 14:01, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2694+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Zonguldak için talimat!

Erdoğan, belediye başkanları toplantısında Zonguldak’ta akciğer hastası olan vatandaşların sayısının yoğun olduğunu öğrendiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin MYK toplantısında corona ile mücadelede izlenecek yol haritasını anlatarak "Bugüne kadar pek çok sorunu aştık. Aştığımız sorunlar bundan hafif değildi. Vatandaşlarımız sabretsin, bunun da üstesinden geleceğiz” dedi. Erdoğan, belediye başkanları toplantısında Zonguldak’ta akciğer hastası olan vatandaşların sayısının yoğun olduğunu öğrendiğini söyledi. Zonguldak konusunda hassas olunmasını isteyen Erdoğan, “Burada maden ocaklarının faaliyetlerini durdurması talimatını verdim. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu’nun faaliyetlerini durdurduğunu öğrendim. Özel işletmeler de bir an önce faaliyet durdursun. Yakından takip edin” talimatını verdi.
Erdoğan, belediye başkanları toplantısında Zonguldak’ta akciğer hastası olan vatandaşların sayısının yoğun olduğunu öğrendiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin MYK toplantısında corona ile mücadelede izlenecek yol haritasını anlatarak "Bugüne kadar pek çok sorunu aştık. Aştığımız sorunlar bundan hafif değildi. Vatandaşlarımız sabretsin, bunun da üstesinden geleceğiz” dedi.

Erdoğan, belediye başkanları toplantısında Zonguldak’ta akciğer hastası olan vatandaşların sayısının yoğun olduğunu öğrendiğini söyledi. Zonguldak konusunda hassas olunmasını isteyen Erdoğan, “Burada maden ocaklarının faaliyetlerini durdurması talimatını verdim. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu’nun faaliyetlerini durdurduğunu öğrendim. Özel işletmeler de bir an önce faaliyet durdursun. Yakından takip edin” talimatını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.