Denizde mahsur kalan 8 kişi için erzak gönderildi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2020 - 01:35, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1397+ kez okundu.
 

Denizde mahsur kalan 8 kişi için erzak gönderildi

Zonguldak’ta serinlemek için denize giren ve koyda mahsur kalan 8 kişi için ekipler tarafından erzak yardımı gönderildi. 2 kilometre yol yürüyen ekipler halatla erzak sarkıttı.     Zonguldak’In Kilimli İlçesi Göbü Köyünde serinlemek için denize giren 8 kişi dalgalara kapılarak koyda mahsur kalan 8 kişi için AFAD, Jandarma ve vatandaşlar tarafından ormanlık alanda 2 kilometre yürüyerek dik yamaçtan torbaya sarılarak halatla erzak sarkıttı.

Zonguldak’ta serinlemek için denize giren ve koyda mahsur kalan 8 kişi için ekipler tarafından erzak yardımı gönderildi. 2 kilometre yol yürüyen ekipler halatla erzak sarkıttı.

 

 

Zonguldak’In Kilimli İlçesi Göbü Köyünde serinlemek için denize giren 8 kişi dalgalara kapılarak koyda mahsur kalan 8 kişi için AFAD, Jandarma ve vatandaşlar tarafından ormanlık alanda 2 kilometre yürüyerek dik yamaçtan torbaya sarılarak halatla erzak sarkıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.