Devrek Korona Virüse bir can daha verdi!.

GÜNDEM 07.04.2020 - 15:18, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1495+ kez okundu.
 

Devrek Korona Virüse bir can daha verdi!.

Yeni tip Korona Virüs salgınından Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Komşular köyünde ikamet eden Muzaffer Yenikomşu Korona Virüsten tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.    Komşular köyü sakinlerinden olan Muzaffer Yenıkomşu virüse yenik düşerek hayatını kaybetti. Devrekli esnaflarından oto yıkama sahibi Sönmez Yenikomşunun babası olan Muzaffer Yenıkomşu tedavi gördüğü BEÜ'de Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.   Muzaffer Yenikomşu kendi rahatsızlığı nedeniyle kontrol için gittiği İstanbul'dan döndükten sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış testlerinin pozitif çıkmasının ardından kendisi tedavi altına alındı. Yenikomşu'nun ailesi de 14 gün karantinaya alındığı öğrenildi. Hastanede yapılacak olan cenaze işlemlerinin ardından gerekli önlemlerin alınmasıyla Muzaffer Yenıkomşu Devrek Komşular köyünde toprağa verilecek.

Yeni tip Korona Virüs salgınından Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Komşular köyünde ikamet eden Muzaffer Yenikomşu Korona Virüsten tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

 

Komşular köyü sakinlerinden olan Muzaffer Yenıkomşu virüse yenik düşerek hayatını kaybetti. Devrekli esnaflarından oto yıkama sahibi Sönmez Yenikomşunun babası olan Muzaffer Yenıkomşu tedavi gördüğü BEÜ'de Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

 

Muzaffer Yenikomşu kendi rahatsızlığı nedeniyle kontrol için gittiği İstanbul'dan döndükten sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış testlerinin pozitif çıkmasının ardından kendisi tedavi altına alındı. Yenikomşu'nun ailesi de 14 gün karantinaya alındığı öğrenildi. Hastanede yapılacak olan cenaze işlemlerinin ardından gerekli önlemlerin alınmasıyla Muzaffer Yenıkomşu Devrek Komşular köyünde toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.