Devrek’te Covid-19 tedbir denetimleri gerçekleştirildi

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2020 - 02:11, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1899+ kez okundu.
 

Devrek’te Covid-19 tedbir denetimleri gerçekleştirildi

 İçişleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde 81 İl Valiliğine gönderdiği genelge çerçevesinde ülke genelinde 'Covid-19 Tedbirleri Denetimi' başladı.   Bu amaçla Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cihan Durdubaş, Emniyet Müdürlüğü, Devrek İlçe Tarım Müdürlüğü, görevlisi, muhtar ve zabıta komiserinden oluşan bir heyet, Devrek şehir merkezinde faaliyette bulunan berber, çay ocakları, kıraathaneleri ziyaret ederek vatandaşlara koronavirüs önlemlerini anlattı, kurallara uymalarını istediler. Heyet, vatandaşlardan maske takmalarını istedi, maskesi olmayanlara maske takmaları yönünde uyarılarda bulundu.  

 İçişleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde 81 İl Valiliğine gönderdiği genelge çerçevesinde ülke genelinde 'Covid-19 Tedbirleri Denetimi' başladı.

 

Bu amaçla Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cihan Durdubaş, Emniyet Müdürlüğü, Devrek İlçe Tarım Müdürlüğü, görevlisi, muhtar ve zabıta komiserinden oluşan bir heyet, Devrek şehir merkezinde faaliyette bulunan berber, çay ocakları, kıraathaneleri ziyaret ederek vatandaşlara koronavirüs önlemlerini anlattı, kurallara uymalarını istediler. Heyet, vatandaşlardan maske takmalarını istedi, maskesi olmayanlara maske takmaları yönünde uyarılarda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.