Evde kalan yaşlılar unutulmadı!.

30.03.2020 - 18:34, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1458+ kez okundu.
 

Evde kalan yaşlılar unutulmadı!.

Tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgını nedeniyle 65 yaş üstü evde kalan yaşlılara yardım sürüyor. Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Vefa Sosyal Destek Gruplarında görev yapan din görevlilileri ve Türk Diyanet Vakfı gönüllüleri destek olmaya devam ediyor. Çaycuma İlçe Müftülüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada; "İçişleri Bakanlığımız tarafından oluşturulan Vefa Sosyal Destek Gruplarına Din Görevlilerimiz ve TDV gönüllülerimizle destek olmaya devam ediyoruz. Bugün de evlerinde kalan yaşlılarımız ve hasta ailelerin dışarıdaki resmi işlemlerini gerçekleştirerek, gıda yardımı ulaştırdık." denildi.
Tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgını nedeniyle 65 yaş üstü evde kalan yaşlılara yardım sürüyor. Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Vefa Sosyal Destek Gruplarında görev yapan din görevlilileri ve Türk Diyanet Vakfı gönüllüleri destek olmaya devam ediyor.
Çaycuma İlçe Müftülüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada; "İçişleri Bakanlığımız tarafından oluşturulan Vefa Sosyal Destek Gruplarına Din Görevlilerimiz ve TDV gönüllülerimizle destek olmaya devam ediyoruz. Bugün de evlerinde kalan yaşlılarımız ve hasta ailelerin dışarıdaki resmi işlemlerini gerçekleştirerek, gıda yardımı ulaştırdık." denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.