Filyos Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı!.

GÜNDEM 08.04.2020 - 13:46, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1513+ kez okundu.
 

Filyos Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı!.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde belediye sokak hayvanlarına coronavirüs gündeminde aç kalmaması için yardım elini uzattı.   Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’ın talimatlarıyla geçtiğimiz günlerde sokak hayvanlarının yoğun olarak kullandığı yerlerde dezenfekte işlemleri yapan belediye ekipleri, sokak hayvanlarının mama, yem, yiyecek ve su ihtiyacını karşılamak için beldemizde bulunan kedi ve köpeklere Zabıta İşleri Birimi tarafından yem vermeye başlanıldı.   Filyos Belediyesi’nden yapılan açıklama şu şekilde; “ Değerli belde halkımızın özellikle coronavirüs günlerinde sokak hayvanlarını unutmamasını önemle rica ederiz. Unutmayalım; bir kap su, bir kap mama hayat kurtarır.” 

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde belediye sokak hayvanlarına coronavirüs gündeminde aç kalmaması için yardım elini uzattı.

 

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’ın talimatlarıyla geçtiğimiz günlerde sokak hayvanlarının yoğun olarak kullandığı yerlerde dezenfekte işlemleri yapan belediye ekipleri, sokak hayvanlarının mama, yem, yiyecek ve su ihtiyacını karşılamak için beldemizde bulunan kedi ve köpeklere Zabıta İşleri Birimi tarafından yem vermeye başlanıldı.

 

Filyos Belediyesi’nden yapılan açıklama şu şekilde; “ Değerli belde halkımızın özellikle coronavirüs günlerinde sokak hayvanlarını unutmamasını önemle rica ederiz. Unutmayalım; bir kap su, bir kap mama hayat kurtarır.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.