Filyos Belediyesinden ikinci uyarı!.

GÜNDEM 02.04.2020 - 10:57, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1670+ kez okundu.
 

Filyos Belediyesinden ikinci uyarı!.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Belediyesi tarafından Koronavirüs COVİD-19 salgını nedeniyle Belediye resmi Facebook hesabından uyarı yapıldı.  Yapılan uyarıda; "Birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan yeni tip Koronavirüs (Covid19) salgını nedeniyle tüm dünyada can kaybı ve vaka sayısı artmaya devam etmektedir. Covid19 salgınında en temel risk unsuru virüsün bulaşıcılığının yüksek/hızlı olması nedeniyle vatandaşlarımızın toplu olarak bulunduğu mekânlar/alanlardır. Bu Nedenle; 1) Beldemizde bulunan vatandaşlarımızın bir kısmının sokaklarda gruplar halinde dolaştıkları ve sosyal mesafe kurallarına uymadıkları, 2) Banka ve Ptt Atmlerinde işlem yaparken ve sıra beklerken sosyal mesafe kurallarına uymadıkları, 3) Marketlerde yoğun olarak alışveriş yaptıkları, ödeme yaparken dahi sosyal mesafe kurallarına uymadıkları, 4) Fırınlardan ekmek alırken içeride yoğun bir şekilde bulundukları, giriş ve çıkışlarda sosyal mesafeye kurallarına uymadıkları, 5) Koronavirüsün hızla yayıldığı bugünlerde beldemize diğer illerden gelen vatandaşlarımızın karantina kurallarına uymadıkları tespit edilmiştir. Vatandaşlarımızın yukarıda bulunan kurallara uymaları kendileri,sevdikleri ve belde halkının salgın hastalıktan korunması için önem arz etmektedir. Bundan böyle sokaklarda sosyal mesafe kurallarına uymadan dolaşanlara banka ve ptt atmlerinden işlem yaparken ve sıra beklerken gerekli sosyal mesafeye uymayanlara, Beldemizde bulunan market ve fırınalrdan alışveriş yaparken sosyal mesafeyi korumayanlar ile beldemize başka illerden gelerek 14 günlük karantina şartlarına uymayan vatandaşlarımıza Jandarma ve Belediye Zabıta İşleri Birimi tarafından gerekli işlemler yapılacaktır." denildi. 

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Belediyesi tarafından Koronavirüs COVİD-19 salgını nedeniyle Belediye resmi Facebook hesabından uyarı yapıldı. 

Yapılan uyarıda; "Birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan yeni tip Koronavirüs (Covid19) salgını nedeniyle tüm dünyada can kaybı ve vaka sayısı artmaya devam etmektedir. Covid19 salgınında en temel risk unsuru virüsün bulaşıcılığının yüksek/hızlı olması nedeniyle vatandaşlarımızın toplu olarak bulunduğu mekânlar/alanlardır.

Bu Nedenle;

1) Beldemizde bulunan vatandaşlarımızın bir kısmının sokaklarda gruplar halinde dolaştıkları ve sosyal mesafe kurallarına uymadıkları,

2) Banka ve Ptt Atmlerinde işlem yaparken ve sıra beklerken sosyal mesafe kurallarına uymadıkları,

3) Marketlerde yoğun olarak alışveriş yaptıkları, ödeme yaparken dahi sosyal mesafe kurallarına uymadıkları,

4) Fırınlardan ekmek alırken içeride yoğun bir şekilde bulundukları, giriş ve çıkışlarda sosyal mesafeye kurallarına uymadıkları,

5) Koronavirüsün hızla yayıldığı bugünlerde beldemize diğer illerden gelen vatandaşlarımızın karantina kurallarına uymadıkları tespit edilmiştir.

Vatandaşlarımızın yukarıda bulunan kurallara uymaları kendileri,sevdikleri ve belde halkının salgın hastalıktan korunması için önem arz etmektedir.

Bundan böyle sokaklarda sosyal mesafe kurallarına uymadan dolaşanlara banka ve ptt atmlerinden işlem yaparken ve sıra beklerken gerekli sosyal mesafeye uymayanlara,
Beldemizde bulunan market ve fırınalrdan alışveriş yaparken sosyal mesafeyi korumayanlar ile beldemize başka illerden gelerek 14 günlük karantina şartlarına uymayan vatandaşlarımıza Jandarma ve Belediye Zabıta İşleri Birimi tarafından gerekli işlemler yapılacaktır." denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.