Filyos Belediyesinden zorunlu açıklama!.

31.03.2020 - 11:49, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1403+ kez okundu.
 

Filyos Belediyesinden zorunlu açıklama!.

Türkiye'de etkisini gösteren Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler çerçevesinde Filyos Belediyesi dışarıdan beldeye gelecek olan vatandaşların 14 gün kurulına uyulması ve gelen vatandaşların 156 Jandarma İhbar hattına bildirilmesini talep etti. Filyos Belediye Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada; "Ülkemizin içinde bulunduğu koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek maksadıyla şehir dışından beldemize ikamet veya başka bir amaçla gelen (özellikle ankara-istanbul-izmir gibi büyükşehirlerden) vatandaşlarımızın kalıcı ikametgahlarında en az 14 gün süreyle dışarıya çıkmalarının ve kendileriyle birlikte varsa aile fertlerini de karantinaya almaları hayati önem taşımaktadır. Şehir dışından gelerek 14 günlük karantina süresine uymayan vatandaşlarımızın tespit edilmesi halinde 156 Jandarma ihbar Hattına bildirmesi önemle rica olunur." denildi. 

Türkiye'de etkisini gösteren Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler çerçevesinde Filyos Belediyesi dışarıdan beldeye gelecek olan vatandaşların 14 gün kurulına uyulması ve gelen vatandaşların 156 Jandarma İhbar hattına bildirilmesini talep etti.

Filyos Belediye Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada; "Ülkemizin içinde bulunduğu koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek maksadıyla şehir dışından beldemize ikamet veya başka bir amaçla gelen (özellikle ankara-istanbul-izmir gibi büyükşehirlerden) vatandaşlarımızın kalıcı ikametgahlarında en az 14 gün süreyle dışarıya çıkmalarının ve kendileriyle birlikte varsa aile fertlerini de karantinaya almaları hayati önem taşımaktadır. Şehir dışından gelerek 14 günlük karantina süresine uymayan vatandaşlarımızın tespit edilmesi halinde 156 Jandarma ihbar Hattına bildirmesi önemle rica olunur." denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.