Filyos'ta marketlerde son kullanma tarihi kontrolü!

GÜNDEM 14.04.2020 - 11:58, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1415+ kez okundu.
 

Filyos'ta marketlerde son kullanma tarihi kontrolü!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Jandarma Karakol Komutanlığı ve Zabıta İşleri tarafından belde de olan marketlerde son kullanma tarihi ve gerekli tedbirler kapsamında kontrol gerçekleştirildi.    Türkiye'de Korona Virüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde tedbirler ve önlemler giderek artmaya devam ediyor. Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde ise belde de vatandaşlara hizmet veren marketlerde kontroller yapıldı. Yapılan kontrollede olumsuz bir sorunla karşılaşılmazken, jandarme ve zabıta ekipleri market çalışanları uyarmayı da ihmal etmedi.    Yapılan kontrollerde; "Yapılan denetlemelerde Mağaza Müdürlerine saat:09.00 – 21.00 saatleri arasında hizmet verecekleri, İşyeri metrekaresinin onda biri kadar içeriyi müşteri alınacağı, (örneğin : 100 metre karelik işyerine çalışanlar dahil 10 kişi) Market yetkilisinin içeride belirtilen sayıda müşteri bulunması için gerekli tedbirleri alıp almadığı, Market yetkilisin içeride belirlenen sayıda müşteri var ise içeriden müşteri çıkmadan başka müşterinin içeriye alınmayacağı, Market girişinde bekleyen müşterilerin sosyal mesafe kurallarına uymasını hatırlatması gerektiği, Market yetkililerine içeriye maskesiz müşterileri almaması gerektiği, Hijyen ve Gıda ürünlerinde Son Kullanma tarihi yaklaşan ürünler hakkında çeşitli uyarılarda bulunulmuş olup herhangi bir aksaklığa rastlanılmamıştır." açıklaması Filyos Belediyesi tarafından yapıldı. 

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Jandarma Karakol Komutanlığı ve Zabıta İşleri tarafından belde de olan marketlerde son kullanma tarihi ve gerekli tedbirler kapsamında kontrol gerçekleştirildi. 

 

Türkiye'de Korona Virüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde tedbirler ve önlemler giderek artmaya devam ediyor. Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde ise belde de vatandaşlara hizmet veren marketlerde kontroller yapıldı. Yapılan kontrollede olumsuz bir sorunla karşılaşılmazken, jandarme ve zabıta ekipleri market çalışanları uyarmayı da ihmal etmedi. 

 

Yapılan kontrollerde; "Yapılan denetlemelerde Mağaza Müdürlerine saat:09.00 – 21.00 saatleri arasında hizmet verecekleri, İşyeri metrekaresinin onda biri kadar içeriyi müşteri alınacağı, (örneğin : 100 metre karelik işyerine çalışanlar dahil 10 kişi) Market yetkilisinin içeride belirtilen sayıda müşteri bulunması için gerekli tedbirleri alıp almadığı, Market yetkilisin içeride belirlenen sayıda müşteri var ise içeriden müşteri çıkmadan başka müşterinin içeriye alınmayacağı, Market girişinde bekleyen müşterilerin sosyal mesafe kurallarına uymasını hatırlatması gerektiği, Market yetkililerine içeriye maskesiz müşterileri almaması gerektiği, Hijyen ve Gıda ürünlerinde Son Kullanma tarihi yaklaşan ürünler hakkında çeşitli uyarılarda bulunulmuş olup herhangi bir aksaklığa rastlanılmamıştır." açıklaması Filyos Belediyesi tarafından yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.