Filyos'unda artık bir halı sahası var!

GÜNDEM 07.06.2020 - 12:51, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1874+ kez okundu.
 

Filyos'unda artık bir halı sahası var!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Belediye Başkanı Ömer Ünal'ın girişimleri çerçevesinde gençlere ve spor sevenlere belediye tarafından halı saha kazandırıldı.   Filyos Belediyesi spora katkı verneye devam ediyor. Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal beldenin Pazar yeri yanında olan araziye bir halı saha kazandırdı. Halı saha da çalışmalar tüm hızıyla devam ederken önümüzdeki haftalarda hizmete gireceği ifade edildi. Başkan Ünal, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında; "Halı sahanın önümüzdeki haftalarda hizmete girecek, artık Filyos'ta da bir halı saha olduğunu belirtiyoruz, belediyemizin sahibi olduğu halısahanın tüm spor severlere ve Filyos halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. 

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Belediye Başkanı Ömer Ünal'ın girişimleri çerçevesinde gençlere ve spor sevenlere belediye tarafından halı saha kazandırıldı.

 

Filyos Belediyesi spora katkı verneye devam ediyor. Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal beldenin Pazar yeri yanında olan araziye bir halı saha kazandırdı. Halı saha da çalışmalar tüm hızıyla devam ederken önümüzdeki haftalarda hizmete gireceği ifade edildi. Başkan Ünal, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında; "Halı sahanın önümüzdeki haftalarda hizmete girecek, artık Filyos'ta da bir halı saha olduğunu belirtiyoruz, belediyemizin sahibi olduğu halısahanın tüm spor severlere ve Filyos halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.