Filyos ve Liman`a bir hizmet daha geliyor.

GÜNDEM 12.06.2021 - 00:45, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2080+ kez okundu.
 

Filyos ve Liman`a bir hizmet daha geliyor.

Filyos ve Liman`a bir hizmet daha geliyor.     Zonguldak`ın, Çaycuma İlçesi Filyos, Beldesi ve limanına bir hizmet daha geliyor.      Zonguldak,ın, Çaycuma İlçesi,  Saltukova beldesinden, Çaycuma ve Bartın yönüne giden kavşaktan başlayarak Filyos’a kadar yapılacak olan Filyos Liman bağlantı yolu inşaatı ihalesi yapılmış olup, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen yol inşaatının sözleşmesi Haziran ayı içerisinde imzalanarak Temmuz ayı içinde çalışmalara başlanacağı belirtildi.     Filyos ile Çaycuma arasındaki yolun Saltukova bağlantı kavşağına kadar yapımına müteahhit firma tarafından acilen başlanacağı belirtilmiş olup, Böylece Filyosun, Ankara ve İstanbul’a bağlayan karayolunun Filyos, Gökçeler, Derecikören ve Çömlekçi köyü ile Saltukova bağlantısı arasında kalan 4.5 km’lik Karayolu duble yol olarak yapılacağı ve Çömlekçi, Saltukova arasında da ırmak geçişi için çift yönlü köprü inşaatıda yapılacağıda belirtildi.      

Filyos ve Liman`a bir hizmet daha geliyor.

 

 

Zonguldak`ın, Çaycuma İlçesi Filyos, Beldesi ve limanına bir hizmet daha geliyor. 

 

 

Zonguldak,ın, Çaycuma İlçesi,  Saltukova beldesinden, Çaycuma ve Bartın yönüne giden kavşaktan başlayarak Filyos’a kadar yapılacak olan Filyos Liman bağlantı yolu inşaatı ihalesi yapılmış olup, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen yol inşaatının sözleşmesi Haziran ayı içerisinde imzalanarak Temmuz ayı içinde çalışmalara başlanacağı belirtildi.

 

 

Filyos ile Çaycuma arasındaki yolun Saltukova bağlantı kavşağına kadar yapımına müteahhit firma tarafından acilen başlanacağı belirtilmiş olup, Böylece Filyosun, Ankara ve İstanbul’a bağlayan karayolunun Filyos, Gökçeler, Derecikören ve Çömlekçi köyü ile Saltukova bağlantısı arasında kalan 4.5 km’lik Karayolu duble yol olarak yapılacağı ve Çömlekçi, Saltukova arasında da ırmak geçişi için çift yönlü köprü inşaatıda yapılacağıda belirtildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.