Filyoslu usta öğreticilerden gönüllü maske yapımı!.

SAĞLIK 30.03.2020 - 15:35, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2733+ kez okundu.
 

Filyoslu usta öğreticilerden gönüllü maske yapımı!.

Sağlık çalışanları için gönüllü oldular
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde İlçe Halk Eğitim Müdürlüğünde görev yapan usta öğreticiler sağlık çalışanları için gönüllü olarak maske yapımına başladı. İlknur Erişir, Zeliha Kaya, Müzeyyen Yankınoğlu ve Ferhunde Uzun isimli usta öğreticiler tüm dünyada etkisini gösteren ve Türkiye'de görülen Koronavirüs salgını nedeniyle hastanelerde çalışan sağlık görevlileri için özel izin dahilinde ve gönüllülük esasına dayalı olarak maske üretimine başladılar. Usta öğreticiler yaptıkları maskeleri kısa bir süre sonra sağlık çalışanlarına teslim ederek, seri üretimin devam edeceği ifade edildi.
Sağlık çalışanları için gönüllü oldular

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde İlçe Halk Eğitim Müdürlüğünde görev yapan usta öğreticiler sağlık çalışanları için gönüllü olarak maske yapımına başladı.

İlknur Erişir, Zeliha Kaya, Müzeyyen Yankınoğlu ve Ferhunde Uzun isimli usta öğreticiler tüm dünyada etkisini gösteren ve Türkiye'de görülen Koronavirüs salgını nedeniyle hastanelerde çalışan sağlık görevlileri için özel izin dahilinde ve gönüllülük esasına dayalı olarak maske üretimine başladılar.

Usta öğreticiler yaptıkları maskeleri kısa bir süre sonra sağlık çalışanlarına teslim ederek, seri üretimin devam edeceği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.