Göbü'de okul kapanıyor mu?

GÜNDEM 04.07.2020 - 10:37, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2190+ kez okundu.
 

Göbü'de okul kapanıyor mu?

-ÖZEL İÇERİK-   Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Göbü köyünde bulunan okulun ilkokul olan bölümü iddiaya göre Türkali köyü'ne taşındığı üzerine vatandaşlar sosyal medya aracılığıyla Milli Eğitim Müdürlüğü'nü göreve davet etti.   Alınan bilgiye göre Göbü köyünde bulunan Göbü ilkokulu ve Ortaokulu'nun ilk okul bölümü iddiaya göre Türkali köyüne taşındığı iddia edildi. Göbü köyünden Atakan Ok isimli vatandaş bu durumu sosyal medya hesabından paylaşarak yetkilileri göreve davet etti ve Göbü halkı olarak okullarına sahip çıkacaklarını ve çocuklarını Türkali köyüne göndermeyeceklerini ifade etti.    Ok, "Göbu ilkokulu turkali okuluna tasınmıs. Kimin haberi var hiç kimsenin.. Herkes kafasına gore iş yapmiş. Hangi veliyle konusulmus kiminle toplantı yapılmiş ha. Bizler burda neyiz. Sızler bızim oylarımızla bı yerlere geliyosunuz il genel meclisıne secilıyorsunuz. Ama boyle konularda bızlerle ılgılenmıyorsunız. Ancak secım zamanı kahvelere cay ıcmeye gelirsınız. Ancak sahıle cafe yaparsınız bu mu hızmet. Kılımlıden gelecek bu cafeyı ısletecekler.. Bızım mıllet de ıyı alkıslasın. Memleket elden gıdıyor haberleri yok. Ilerde gobu sahılıne parayla gırersek kımse sasırmasın.. Asagıgobu oruclar yolonu yapın da goreyım. Ben buna hızmet derım. Ben bunu alkıslarım. Koskoca kurtkoy sırınkoy gobu koyu uc koy bu okula sahıp cıkamadık. Yazıklar olsun.. Yok efendım en az 10 ogrencı olmalıymıs bır sınıfta. Kanunu degıstırın her kanunu degıstırıyosunuz ya. Olursa olur 3 4 ogrencı verın bir ogretmen ne olucak.. Bu memlekette bınlerce surıyelere bakılıyor da 3 ogretmene maas verılemıyormu. Bızım koyde 4 cami var her camide 3 cemaate bır ımam verılıyorya.. Turkalı okulu yol kenarında.. O cocuklardan bır tanesıne bısey olsa bunun hesabını kım verecek ha kım verecek.. Tum sırınkoy kurtkoy gobu koyu herkesı ayaklanmaya eylem yapmaya davet edıyorum. Sesımızı cıkartalım. Memleketımızı teslım etmeyelım. Herkes masaya yumrugunu vursun.. Sahıpsız mı bu koyler.. Saygılarımla.." dedi.    Öte yandan Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun'un bu konuyla ilgili olarak açıklama yapması merak ediliyor.     

-ÖZEL İÇERİK-

 

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Göbü köyünde bulunan okulun ilkokul olan bölümü iddiaya göre Türkali köyü'ne taşındığı üzerine vatandaşlar sosyal medya aracılığıyla Milli Eğitim Müdürlüğü'nü göreve davet etti.

 

Alınan bilgiye göre Göbü köyünde bulunan Göbü ilkokulu ve Ortaokulu'nun ilk okul bölümü iddiaya göre Türkali köyüne taşındığı iddia edildi. Göbü köyünden Atakan Ok isimli vatandaş bu durumu sosyal medya hesabından paylaşarak yetkilileri göreve davet etti ve Göbü halkı olarak okullarına sahip çıkacaklarını ve çocuklarını Türkali köyüne göndermeyeceklerini ifade etti. 

 

Ok, "Göbu ilkokulu turkali okuluna tasınmıs. Kimin haberi var hiç kimsenin.. Herkes kafasına gore iş yapmiş. Hangi veliyle konusulmus kiminle toplantı yapılmiş ha. Bizler burda neyiz. Sızler bızim oylarımızla bı yerlere geliyosunuz il genel meclisıne secilıyorsunuz. Ama boyle konularda bızlerle ılgılenmıyorsunız. Ancak secım zamanı kahvelere cay ıcmeye gelirsınız. Ancak sahıle cafe yaparsınız bu mu hızmet. Kılımlıden gelecek bu cafeyı ısletecekler.. Bızım mıllet de ıyı alkıslasın. Memleket elden gıdıyor haberleri yok. Ilerde gobu sahılıne parayla gırersek kımse sasırmasın.. Asagıgobu oruclar yolonu yapın da goreyım. Ben buna hızmet derım. Ben bunu alkıslarım. Koskoca kurtkoy sırınkoy gobu koyu uc koy bu okula sahıp cıkamadık. Yazıklar olsun.. Yok efendım en az 10 ogrencı olmalıymıs bır sınıfta. Kanunu degıstırın her kanunu degıstırıyosunuz ya. Olursa olur 3 4 ogrencı verın bir ogretmen ne olucak.. Bu memlekette bınlerce surıyelere bakılıyor da 3 ogretmene maas verılemıyormu. Bızım koyde 4 cami var her camide 3 cemaate bır ımam verılıyorya.. Turkalı okulu yol kenarında.. O cocuklardan bır tanesıne bısey olsa bunun hesabını kım verecek ha kım verecek.. Tum sırınkoy kurtkoy gobu koyu herkesı ayaklanmaya eylem yapmaya davet edıyorum. Sesımızı cıkartalım. Memleketımızı teslım etmeyelım. Herkes masaya yumrugunu vursun.. Sahıpsız mı bu koyler.. Saygılarımla.." dedi. 

 

Öte yandan Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun'un bu konuyla ilgili olarak açıklama yapması merak ediliyor. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.