Gökçebey'de zabıtadan market denetimi!.

GÜNDEM 01.04.2020 - 13:25, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2555+ kez okundu.
 

Gökçebey'de zabıtadan market denetimi!.

Koronavirüs salgını nedeniyle Gökçebey Belediyesi Zabıta Komiserliği ekipleri denetimlerini arttırdı. Zabıta ekipleri market ve bakkallara ekmek, meyve, sebze gibi ürünlerin satıldığı marketlerde denetim ve bilgilendirme yaptı. Denetimlerde zabıta ekipleri, özellikle ürünlerinin fiyat etiketlerini kontrol ederek işletmecilere fiyat artışlarına karşı uyarılar yaptı. Ekipler merdiven altı ürünlerinin satışının yapılmaması, tezgahta satılan ekmek başta olmak üzere tüm gıdaları poşetlemeleri için tebliğ yaptı. Çalışanlar, maske ve eldiven takmaları, kolonya ve dezenfektan bulundurmaları için uyarıldı. Gökçebey Belediyesi Zabıta Komiseri Cengiz Bozoğlu, "Halkımızın sağlığı için esnafımızı koronavirüs salgınına karşı alınması gereken önlemler konusunda bilgilendiriyoruz. Marketlerimizin fiyat artışının olup olmaması için etiket kontrolü yaptık.Birçoğu da kurallara uyuyor. Tüm esnafımızı gezerek hem bilgilendiriyor hem de denetim yapıyoruz.Esnafımızın da bu konuda duyarlı olduğunu görüyoruz ve bu da bizi çok memnun ediyor" diye konuştu.

Koronavirüs salgını nedeniyle Gökçebey Belediyesi Zabıta Komiserliği ekipleri denetimlerini arttırdı. Zabıta ekipleri market ve bakkallara ekmek, meyve, sebze gibi ürünlerin satıldığı marketlerde denetim ve bilgilendirme yaptı.

Denetimlerde zabıta ekipleri, özellikle ürünlerinin fiyat etiketlerini kontrol ederek işletmecilere fiyat artışlarına karşı uyarılar yaptı. Ekipler merdiven altı ürünlerinin satışının yapılmaması, tezgahta satılan ekmek başta olmak üzere tüm gıdaları poşetlemeleri için tebliğ yaptı. Çalışanlar, maske ve eldiven takmaları, kolonya ve dezenfektan bulundurmaları için uyarıldı.

Gökçebey Belediyesi Zabıta Komiseri Cengiz Bozoğlu, "Halkımızın sağlığı için esnafımızı koronavirüs salgınına karşı alınması gereken önlemler konusunda bilgilendiriyoruz. Marketlerimizin fiyat artışının olup olmaması için etiket kontrolü yaptık.Birçoğu da kurallara uyuyor. Tüm esnafımızı gezerek hem bilgilendiriyor hem de denetim yapıyoruz.Esnafımızın da bu konuda duyarlı olduğunu görüyoruz ve bu da bizi çok memnun ediyor" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.