Gökçebey-Devrek yol ayrımında kaza!.

ASAYİŞ 06.04.2020 - 22:07, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2615+ kez okundu.
 

Gökçebey-Devrek yol ayrımında kaza!.

Gökçebey-Devrek yol ayrımında yine trafik kazası meydana geldi. Trafik ışıklarının olmaması nedeniyle sürekli ölümlü ve maddi hasarlı yaşanan trafik kazalarından biri bu akşam üzeri gerçekleşti. Gökçebey güzergahından gelen bir araç, Devrek-Zonguldak istikametine giden bir araç ile çarpışırken, iki sürücüde araç içinde sıkıştı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından yaralılar çevrede bulunan hastanelere sevk edildi. Kaynak: Tempo Gazetesi  

Gökçebey-Devrek yol ayrımında yine trafik kazası meydana geldi.

Trafik ışıklarının olmaması nedeniyle sürekli ölümlü ve maddi hasarlı yaşanan trafik kazalarından biri bu akşam üzeri gerçekleşti.

Gökçebey güzergahından gelen bir araç, Devrek-Zonguldak istikametine giden bir araç ile çarpışırken, iki sürücüde araç içinde sıkıştı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından yaralılar çevrede bulunan hastanelere sevk edildi.

Kaynak: Tempo Gazetesi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.