Gökçebey Kaymakamlığından Mobil Marketim uygulaması!.

GÜNDEM 02.04.2020 - 11:53, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1585+ kez okundu.
 

Gökçebey Kaymakamlığından Mobil Marketim uygulaması!.

Zonguldak'ın Gökçebey İlçe Kaymakamlığı tarafından COVİD-19 virüsü ile mücadele kapsamında köylerde yaşayan 65 yaş üstü vatandaşların her türlü market alışveriş ihtiyacını karşılamak amacıyla "Mobil Marketim" uygulaması başlattı. Gökçebey İlçe Kaykamamı Oğuzhan Erdi Atak konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamasında; "Korona virüs salgınıyla mücadelemiz çerçevesinde Gökçebey Kaymakamlığı koordinesinde Mobil Marketim uygulamasını hayata geçirmiş bulunmaktayız.65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımıza 112 üzerinden verdiğimiz hizmete “EK” olarak yeni oluşturduğumuz ekibimizle mobil market uygulamasıyla, köylerde ki vatandaşlarımızın market ihtiyaçlarını, irtibat numaralarımız, muhtarlarımız ve köy imamlarımız vasıtasıyla görevlilerimize iletmeleri halinde yerel marketlerimizden tedariki sağlanıp vatandaşlarımızın evlerine kampanyaya katılım sağlayan marketler tarafından götürülüp ücretleri evlerinde ödenecek ve sokağa çıkmalarına gerek kalmadan ihtiyaçlarını temin edebileceklerdir. Kıymetli Gökçebeyliler bizler Devletimizin tüm imkanlarıyla sizler için gece gündüz çalışıyoruz.Lütfen sizlerde hem kendiniz hem aileniz hemde toplumumuzun sağlığı için evinizde kalınız. Saygılarımla" şeklinde konuştu.  

Zonguldak'ın Gökçebey İlçe Kaymakamlığı tarafından COVİD-19 virüsü ile mücadele kapsamında köylerde yaşayan 65 yaş üstü vatandaşların her türlü market alışveriş ihtiyacını karşılamak amacıyla "Mobil Marketim" uygulaması başlattı.

Gökçebey İlçe Kaykamamı Oğuzhan Erdi Atak konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamasında; "Korona virüs salgınıyla mücadelemiz çerçevesinde Gökçebey Kaymakamlığı koordinesinde Mobil Marketim uygulamasını hayata geçirmiş bulunmaktayız.65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımıza 112 üzerinden verdiğimiz hizmete “EK” olarak yeni oluşturduğumuz ekibimizle mobil market uygulamasıyla, köylerde ki vatandaşlarımızın market ihtiyaçlarını, irtibat numaralarımız, muhtarlarımız ve köy imamlarımız vasıtasıyla görevlilerimize iletmeleri halinde yerel marketlerimizden tedariki sağlanıp vatandaşlarımızın evlerine kampanyaya katılım sağlayan marketler tarafından götürülüp ücretleri evlerinde ödenecek ve sokağa çıkmalarına gerek kalmadan ihtiyaçlarını temin edebileceklerdir.
Kıymetli Gökçebeyliler bizler Devletimizin tüm imkanlarıyla sizler için gece gündüz çalışıyoruz.Lütfen sizlerde hem kendiniz hem aileniz hemde toplumumuzun sağlığı için evinizde kalınız. Saygılarımla" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.