Günün en güzel fotoğrafı!.

GÜNDEM 09.04.2020 - 11:43, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1858+ kez okundu.
 

Günün en güzel fotoğrafı!.

Koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'de "Evde kal" çağrıları devam ederken ressam Aydın Yılmaz fırçasını konuşturarak en güzel tabloyu sosyal medya hesabından paylaştı. Çin'in Wuhan kentinde başlayan ve tüm dünyaya yayılan Koronavirüs KOVİD-19 salgını nedeniyle "Evde kal" çağrısını da ressam Aydın Yılmaz yaptı. Ressam Yılmaz fırçasını konuşturarak en güzel tabloyu sosyal medya hesabından paylaştı. Yılmaz; "Yeni biten yağlıboya çalışmam .Tuval üzeri yağlıboya 40x40 Not :Tablodaki virüs önlemi için mesajım, sonradan ilavedir. Korona mücadelesi için lütfen olayı küçümsemeyin.EVDE KALALIM. İnşallah bu sıkıntıları kısa zamanda atlatacağız."" dedi. 

Koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'de "Evde kal" çağrıları devam ederken ressam Aydın Yılmaz fırçasını konuşturarak en güzel tabloyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Çin'in Wuhan kentinde başlayan ve tüm dünyaya yayılan Koronavirüs KOVİD-19 salgını nedeniyle "Evde kal" çağrısını da ressam Aydın Yılmaz yaptı. Ressam Yılmaz fırçasını konuşturarak en güzel tabloyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Yılmaz; "Yeni biten yağlıboya çalışmam .Tuval üzeri yağlıboya 40x40 Not :Tablodaki virüs önlemi için mesajım, sonradan ilavedir. Korona mücadelesi için lütfen olayı küçümsemeyin.EVDE KALALIM. İnşallah bu sıkıntıları kısa zamanda atlatacağız."" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.