Günün en güzel fotoğrafı Filyos'tan!

GÜNDEM 19.06.2020 - 16:17, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1997+ kez okundu.
 

Günün en güzel fotoğrafı Filyos'tan!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde elektrik sayacı okumaya giden ekipler gördükleri manzara karşısında şaşkınlığa döndü.    Filyos beldesinde elektrik sayacı okumaya giden ekipler bir evin elektrik panosunu açtıkları sırada elektrik panosuna yuva yapmış 2 kuş yavrusunu görünce şaşkınlarını gizleyemedi. Ekipler kuş yavrularına zarar vermeden elektrik sayacını okuduktan sonra bu anı ölümsüzleştirerek yavru kuşların fotoğrafını çekerek sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğraf sosyal medyada beğenme rekoru kırdı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde elektrik sayacı okumaya giden ekipler gördükleri manzara karşısında şaşkınlığa döndü. 

 

Filyos beldesinde elektrik sayacı okumaya giden ekipler bir evin elektrik panosunu açtıkları sırada elektrik panosuna yuva yapmış 2 kuş yavrusunu görünce şaşkınlarını gizleyemedi. Ekipler kuş yavrularına zarar vermeden elektrik sayacını okuduktan sonra bu anı ölümsüzleştirerek yavru kuşların fotoğrafını çekerek sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğraf sosyal medyada beğenme rekoru kırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.