Gurbetçilere duyurulur! 27 Haziran'dan itibaren...

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2020 - 12:32, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2374+ kez okundu.
 

Gurbetçilere duyurulur! 27 Haziran'dan itibaren...

Zonguldak ve Almanya arası uçak seferleri başlıyor. Çaycuma ilçesi Saltukova beldesinde bulunan Zonguldak Havalimanı yurt dışı uçuşlarına başlıyor.   Zonguldak Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Recep Kahya sosyal medyadan yaptığı açıklamada Corendon Hava Yolları ile 27 Haziran ve 29 Ağustos tarihleri arasında her hafta Cumartesi günü Almanya'nın Köln şehrinden Zonguldak'a uçuş seferlerinin başlayacağını söyledi. Uçak firmasının yayınladığı listede uçuş saatleri şu şekilde belirtildi: "Köln'den 06.15 kalkış, 10.30 Zonguldak'a varış, Zonguldak'tan dönüş 11.30 ve 13.50 Köln'e varış".

Zonguldak ve Almanya arası uçak seferleri başlıyor. Çaycuma ilçesi Saltukova beldesinde bulunan Zonguldak Havalimanı yurt dışı uçuşlarına başlıyor.

 

Zonguldak Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Recep Kahya sosyal medyadan yaptığı açıklamada Corendon Hava Yolları ile 27 Haziran ve 29 Ağustos tarihleri arasında her hafta Cumartesi günü Almanya'nın Köln şehrinden Zonguldak'a uçuş seferlerinin başlayacağını söyledi. Uçak firmasının yayınladığı listede uçuş saatleri şu şekilde belirtildi: "Köln'den 06.15 kalkış, 10.30 Zonguldak'a varış, Zonguldak'tan dönüş 11.30 ve 13.50 Köln'e varış".

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.