Kapalı olan işyerlerine kira yardımı yapılacak!.

GÜNDEM 14.04.2020 - 13:07, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1293+ kez okundu.
 

Kapalı olan işyerlerine kira yardımı yapılacak!.

Zonguldak'ın Gökçebey İlçe Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında Koronavirüs kapsamında kapalı olan işyerlerine kira yardımı yapılacağını kaydetti.    Kaymakam Atak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; "Covid-19 virüs salgını tedbirleri kapsamında Kaymakamlığımız tarafından ilçe merkezimizde faaliyet gösteren ve işyeri kira olan berber, kuaför (bay, bayan), Çay ocağı ve kıraathanelere işyeri kapalı olması nedeniyle maddi durumlarına göre Nisan ayı için kira yardımında bulunulacaktır. Başvuru irtibat numaraları; 0549 424 00 67 - 0372 512 24 38" dedi. 

Zonguldak'ın Gökçebey İlçe Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında Koronavirüs kapsamında kapalı olan işyerlerine kira yardımı yapılacağını kaydetti. 

 

Kaymakam Atak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; "Covid-19 virüs salgını tedbirleri kapsamında Kaymakamlığımız tarafından ilçe merkezimizde faaliyet gösteren ve işyeri kira olan berber, kuaför (bay, bayan), Çay ocağı ve kıraathanelere işyeri kapalı olması nedeniyle maddi durumlarına göre Nisan ayı için kira yardımında bulunulacaktır. Başvuru irtibat numaraları; 0549 424 00 67 - 0372 512 24 38" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.