Karabük`te, Orman yangını.

ASAYİŞ 04.08.2021 - 23:40, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2271+ kez okundu.
 

Karabük`te, Orman yangını.

Karabük`te, Orman yangını.     Bugün Karabük’te arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda yangın başladı.     Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını söndürmek için 4 arazöz ve 2 su tankeri bölgeye sevk edildi.     Edinilen bilgiye göre, Karabük, Zonguldak karayolu üzerinde bulunan arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda rüzgarın da etkisiyle yangın başladı. Kısa sürede büyüyen yangın için Orman Bölge Müdürlüğünce 4 arazöz ve 2 su tankeri sevk edildi. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları başarıyla sonuçlandı. Yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışmaları başlatıldı.     Olayla ilgili soruştuma başlatıldı.     Haber merkezi:        


Karabük`te, Orman yangını.

 

 

Bugün Karabük’te arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda yangın başladı.

 

 

Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını söndürmek için 4 arazöz ve 2 su tankeri bölgeye sevk edildi.

 

 

Edinilen bilgiye göre, Karabük, Zonguldak karayolu üzerinde bulunan arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda rüzgarın da etkisiyle yangın başladı. Kısa sürede büyüyen yangın için Orman Bölge Müdürlüğünce 4 arazöz ve 2 su tankeri sevk edildi. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları başarıyla sonuçlandı. Yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışmaları başlatıldı.

 

 

Olayla ilgili soruştuma başlatıldı.

 

 

Haber merkezi:  

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.