Karantinaya alındılar!.

GÜNDEM 01.04.2020 - 10:09, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1558+ kez okundu.
 

Karantinaya alındılar!.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak eski Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Haseki'nin Kocaeli'nde ikamet eden sağlık çalışanı oğlunda COVİD-19 bulgusuna rastanıldı. MHP eski Merkez İlçe Başkan Yardımcısı ve Zonguldak'ın sevilen ismi Hüseyin Haseki'nin Kocaeli ilinde ikamet eden ve sağlık çalışanı olduğu kaydedilen oğlunda COVİD-19 saptandı. Yapılan test sonucunda pozitif çıkan oğlunun eşinde de yüksek ateşten kontrol altına alındığı ve her ikisinin de karantina altında olduğu ifade edildi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak eski Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Haseki'nin Kocaeli'nde ikamet eden sağlık çalışanı oğlunda COVİD-19 bulgusuna rastanıldı.

MHP eski Merkez İlçe Başkan Yardımcısı ve Zonguldak'ın sevilen ismi Hüseyin Haseki'nin Kocaeli ilinde ikamet eden ve sağlık çalışanı olduğu kaydedilen oğlunda COVİD-19 saptandı. Yapılan test sonucunda pozitif çıkan oğlunun eşinde de yüksek ateşten kontrol altına alındığı ve her ikisinin de karantina altında olduğu ifade edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.