Karayılmaz, Yeşil ile bir araya geldi

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2020 - 16:34, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1667+ kez okundu.
 

Karayılmaz, Yeşil ile bir araya geldi

Zonguldak İl Özel İdare Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkanı Hakan Yeşil ile görüştü.   AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Adnan Tıska’nın da katıldığı iade-i ziyarette GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreteri Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir de hazır bulundu.   Ziyarette Zonguldak ve Bölge sorunları üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.  

Zonguldak İl Özel İdare Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkanı Hakan Yeşil ile görüştü.

 

AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Adnan Tıska’nın da katıldığı iade-i ziyarette GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreteri Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir de hazır bulundu.

 

Ziyarette Zonguldak ve Bölge sorunları üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.