Köpeğe çarpmamak için manevra yapınca takla attı.

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2020 - 14:13, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1764+ kez okundu.
 

Köpeğe çarpmamak için manevra yapınca takla attı.

Zonguldak’ta bir araç sürücüsü köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. Ancak takla atarak durabildi.   Edinilen bilgilere göre Zonguldak şehir merkezi istikametinde seyir halinde olan 67 EF 909 plakalı aracın sürücüsü önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca park halinde bir araca çarparak takla attı. Ters dönmüş araçtan kendi imkanlarıyla çıkan araç sürücüsünü fark eden çevredeki vatandaşlar 112 Acil ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Tedbir amacıyla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  

Zonguldak’ta bir araç sürücüsü köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. Ancak takla atarak durabildi.

 

Edinilen bilgilere göre Zonguldak şehir merkezi istikametinde seyir halinde olan 67 EF 909 plakalı aracın sürücüsü önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca park halinde bir araca çarparak takla attı. Ters dönmüş araçtan kendi imkanlarıyla çıkan araç sürücüsünü fark eden çevredeki vatandaşlar 112 Acil ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Tedbir amacıyla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.