Korkuluk demiri bacağına saplandı.

ASAYİŞ 24.12.2021 - 22:22, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1144+ kez okundu.
 

Korkuluk demiri bacağına saplandı.

Korkuluk demiri bacağına  saplandı.      Zonguldak112acm-ne saat 15 sularında, Zonguldak`ın merkeze bağlı kardeşlerköyü`nde bir vatandaşın bahçesindeki demir korkuluklardan atlamak isterken dengesini kaybederek korkulukların üzerine düşmesi sonucu korkuluk demirinin bacağına  saplandığı bildirilmiş.     İhbar üzerine harekete geçen Arama Kurtarma Ekibi hızla olay yerine intikal ederek 112acilsağlık ekibi ile birlikte korkuluk demirlerini keserek vatandaşı kurtarmıştır.     Köy içindeki yolların kar yağışı sonrasında kapanması sebebiyle uzun süre sedyede taşınarak ambulansa konulmuştur. 112acilsağlık ambulansıyla  bacağına saplı demir ile birlikte ZBEÜhastane sine sevk edilen hastanın, burada ameliyat ekibi tarafından yapılan incelemesinde bacağına saplı demirin bir miktar daha kesilmesine karar verilmiş ve Arama Kurtarma ekiblerinden yardım istenmiştir. Bu yardım talebi üzerine bir kez daha müdahale eden ekibler, vatandaşın bacağındaki korkuluk demirini bir miktar daha keserek ameliyata hazır hale getirmiştir. ZBEÜhastanesi doktorları tarafından ameliyata alındı.      


Korkuluk demiri bacağına  saplandı. 

 

 

Zonguldak112acm-ne saat 15 sularında, Zonguldak`ın merkeze bağlı kardeşlerköyü`nde bir vatandaşın bahçesindeki demir korkuluklardan atlamak isterken dengesini kaybederek korkulukların üzerine düşmesi sonucu korkuluk demirinin bacağına  saplandığı bildirilmiş.

 

 

İhbar üzerine harekete geçen Arama Kurtarma Ekibi hızla olay yerine intikal ederek 112acilsağlık ekibi ile birlikte korkuluk demirlerini keserek vatandaşı kurtarmıştır.

 

 

Köy içindeki yolların kar yağışı sonrasında kapanması sebebiyle uzun süre sedyede taşınarak ambulansa konulmuştur. 112acilsağlık ambulansıyla  bacağına saplı demir ile birlikte ZBEÜhastane sine sevk edilen hastanın, burada ameliyat ekibi tarafından yapılan incelemesinde bacağına saplı demirin bir miktar daha kesilmesine karar verilmiş ve Arama Kurtarma ekiblerinden yardım istenmiştir. Bu yardım talebi üzerine bir kez daha müdahale eden ekibler, vatandaşın bacağındaki korkuluk demirini bir miktar daha keserek ameliyata hazır hale getirmiştir. ZBEÜhastanesi doktorları tarafından ameliyata alındı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.