Korona Virüs ölümleri Zonguldak'ta giderek artıyor!.

GÜNDEM 07.04.2020 - 14:37, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1852+ kez okundu.
 

Korona Virüs ölümleri Zonguldak'ta giderek artıyor!.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip KOVİD-19 salgını Türkiye'de görülmeye devam ediyor.  Zonguldak il genelinde Korona virüs salgınından ölenlerin sayısı bugün itibariyle 17'ye yüksekldi. Vaka sayısı ise giderek artıyor. Geçtiğimiz günlerde 16 olan Korona Virüs ölümlerinde 1 kişi daha hayatını kaybederek sayı 17 oldu. Vaka sayısı ise 295'e yükseldi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip KOVİD-19 salgını Türkiye'de görülmeye devam ediyor. 

Zonguldak il genelinde Korona virüs salgınından ölenlerin sayısı bugün itibariyle 17'ye yüksekldi. Vaka sayısı ise giderek artıyor. Geçtiğimiz günlerde 16 olan Korona Virüs ölümlerinde 1 kişi daha hayatını kaybederek sayı 17 oldu. Vaka sayısı ise 295'e yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.