mahsur kalan 8 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor

ASAYİŞ 16.08.2020 - 02:29, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2478+ kez okundu.
 

mahsur kalan 8 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor

Bugün akşam saatlerinde Zonguldak`ın Kilimli İlçesine bağlı Göbü Köyü plajında meydana gelen olayda deniz yatağına binerek açılan iki çocuk bölgede kuvvetli esen poyraz sebebiyle sürüklemeye başladı. Sahilde bulunan ve olayı gören vatandaşlardan denize girerek çocukları kurtarmaya çalışan 6 sı da çocuklarla beraber sürüklendi.     Olayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine intikal eden Sahil Güvenlik botu tarafından bölgede yapılan arama sonucunda vatandaşlarımızın Göbü ve Muslu arasında bulunan ve kara ulaşımı olmayan Mancarağzı Sahiline sığındıkları görüldü. Denizin aşırı dalgalı olması sebebiyle Sahil Güvenlik botunun sahile yanaşamaması üzerine bölgeye Sahil Güvenlik helikopteri talep edildi.     Mancarağzı Sahilinde mahsur kalan 2 si çocuk 8 vatandaşımızla irtibat kurulduğu, sağlıklarını iyi olduğu, Sahil Güvenlik helikopterinin ise İstanbul'dan hareket etmek üzere olduğu ve önümüzdeki saatlerde bölgeye ulaşarak kurtarma çalışması yapacağı bildirildi.

Bugün akşam saatlerinde Zonguldak`ın Kilimli İlçesine bağlı Göbü Köyü plajında meydana gelen olayda deniz yatağına binerek açılan iki çocuk bölgede kuvvetli esen poyraz sebebiyle sürüklemeye başladı. Sahilde bulunan ve olayı gören vatandaşlardan denize girerek çocukları kurtarmaya çalışan 6 sı da çocuklarla beraber sürüklendi.

 

 

Olayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine intikal eden Sahil Güvenlik botu tarafından bölgede yapılan arama sonucunda vatandaşlarımızın Göbü ve Muslu arasında bulunan ve kara ulaşımı olmayan Mancarağzı Sahiline sığındıkları görüldü.
Denizin aşırı dalgalı olması sebebiyle Sahil Güvenlik botunun sahile yanaşamaması üzerine bölgeye Sahil Güvenlik helikopteri talep edildi.

 

 

Mancarağzı Sahilinde mahsur kalan 2 si çocuk 8 vatandaşımızla irtibat kurulduğu, sağlıklarını iyi olduğu, Sahil Güvenlik helikopterinin ise İstanbul'dan hareket etmek üzere olduğu ve önümüzdeki saatlerde bölgeye ulaşarak kurtarma çalışması yapacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.