Maske üretimi Çaycuma'da başladı!.

31.03.2020 - 15:41, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2739+ kez okundu.
 

Maske üretimi Çaycuma'da başladı!.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü dünyayı etkileyen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle hastanelerde fedakarca görev yapan sağlık çalışanları için proje hazırladı. Bu kapsamda merkezde görevli usta öğretici gönüllü kadınlar, ilçe Devlet Hastanesi sağlık çalışanları için 20 bin adet maske üretimine başladı. İlçe Halk Eğitim Müdürü Gökhan İncircioğlu yaptığı açıklamada, Ülkemizde ve tüm dünya da etkisini gösteren corona virüs salgını nedeniyle Çaycuma devlet hastanesi ile yaptığımız görüşmeler sonrasında hastanemizin maske ihtiyacını karşılamak üzere kurumumuzun tüm imkanlarını seferber ederek maske üretimine gönüllü usta öğreticilerle başlattıklarını söyledi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ve AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı’nın girişimcileri neticesinde Zonguldak MFA firmasından tedarik ettikleri ürünler ile çalışmalara başladıklarını belirten İncircioğlu, “Projemize 27 Mart tarihinde Çaycuma Halk Eğitim Merkezi ana bina, Seka Sosyal Tesisleri ek binada ve Filyos Beldesindeki atölyemizde 15 farklı usta öğreticimizin gönüllülük esasıyla çalışmaya başladık. Proje sonuçlandığında 20 Bin adet maskeyi yaklaşık iki hafta süre içerisinde Devlet hastanesine teslim edeceğiz. Bulunduğumuz sürecin ne kadar zaman devam edeceğini bilmediğimizden hastaneye ürettiğimiz maskeleri teslim ettikten sonra diğer farklı kamu kurum ve kuruluşlarından talep geldiğinde, usta öğretici arkadaşlarımızın gönüllülük esasına dayalı olarak çalışmasıyla talepleri yerine getirmeye çalışacağız.” diye konuştu.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü dünyayı etkileyen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle hastanelerde fedakarca görev yapan sağlık çalışanları için proje hazırladı. Bu kapsamda merkezde görevli usta öğretici gönüllü kadınlar, ilçe Devlet Hastanesi sağlık çalışanları için 20 bin adet maske üretimine başladı.

İlçe Halk Eğitim Müdürü Gökhan İncircioğlu yaptığı açıklamada, Ülkemizde ve tüm dünya da etkisini gösteren corona virüs salgını nedeniyle Çaycuma devlet hastanesi ile yaptığımız görüşmeler sonrasında hastanemizin maske ihtiyacını karşılamak üzere kurumumuzun tüm imkanlarını seferber ederek maske üretimine gönüllü usta öğreticilerle başlattıklarını söyledi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ve AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı’nın girişimcileri neticesinde Zonguldak MFA firmasından tedarik ettikleri ürünler ile çalışmalara başladıklarını belirten İncircioğlu, “Projemize 27 Mart tarihinde Çaycuma Halk Eğitim Merkezi ana bina, Seka Sosyal Tesisleri ek binada ve Filyos Beldesindeki atölyemizde 15 farklı usta öğreticimizin gönüllülük esasıyla çalışmaya başladık. Proje sonuçlandığında 20 Bin adet maskeyi yaklaşık iki hafta süre içerisinde Devlet hastanesine teslim edeceğiz. Bulunduğumuz sürecin ne kadar zaman devam edeceğini bilmediğimizden hastaneye ürettiğimiz maskeleri teslim ettikten sonra diğer farklı kamu kurum ve kuruluşlarından talep geldiğinde, usta öğretici arkadaşlarımızın gönüllülük esasına dayalı olarak çalışmasıyla talepleri yerine getirmeye çalışacağız.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.