Meteoroloji`den kuvvetli yağış uyarısı.

GÜNDEM 31.08.2021 - 23:20, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1640+ kez okundu.
 

Meteoroloji`den kuvvetli yağış uyarısı.

Meteoroloji`den kuvvetli yağış uyarısı.     Yapılan son değerlendirmelere göre: Serin ve yağışlı havanın önümüzdeki günlerde bölgemizi etkilemesi bekleniyor.     01.09 2021 Çarşamba günü, Çankırı ve Karabük çevrelerinde yerel kuvvetli sağnak ve gök gürültülü sağnak yağışlar bekleniyor.     Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların. 02.09.2021. Preşembe günü ise, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerin kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli: olacağı tahmin ediliyor.     Mevsim normallerinin 3 ila 8 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıkların 02.09.2021 Perşembe gününden itibaren hissedilir derecede azalarak bölgemiz genelinde mevsim normallerinin 2 ila 6 derece altına ineceği tahmin ediliyor.     Kuvvetli yağışların meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı ilgililerin ve  vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmarı: Meteoroloji, Genel, Müdürlüğü`nün yayınlayacağı gencel tahmin ve  tahmin uyarıları takip etmeleri önem arz etmektedir.      


Meteoroloji`den kuvvetli yağış uyarısı.

 

 

Yapılan son değerlendirmelere göre: Serin ve yağışlı havanın önümüzdeki günlerde bölgemizi etkilemesi bekleniyor.

 

 

01.09 2021 Çarşamba günü, Çankırı ve Karabük çevrelerinde yerel kuvvetli sağnak ve gök gürültülü sağnak yağışlar bekleniyor.

 

 

Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların. 02.09.2021. Preşembe günü ise, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerin kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli: olacağı tahmin ediliyor.

 

 

Mevsim normallerinin 3 ila 8 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıkların 02.09.2021 Perşembe gününden itibaren hissedilir derecede azalarak bölgemiz genelinde mevsim normallerinin 2 ila 6 derece altına ineceği tahmin ediliyor.

 

 

Kuvvetli yağışların meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı ilgililerin ve  vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmarı: Meteoroloji, Genel, Müdürlüğü`nün yayınlayacağı gencel tahmin ve  tahmin uyarıları takip etmeleri önem arz etmektedir.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.