Patpat kazasında yaralı sayısı 2'ye çıktı.

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2020 - 00:45, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2077+ kez okundu.
 

Patpat kazasında yaralı sayısı 2'ye çıktı.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Alioğlu köyünde meydana gelen patpat kazasında 2 kişi yaralandı.   Kaza,Alaplı'ya bağlı Alioğlu Köyü yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yıldıray Ç.'nin kullandığı patpatın milinin kırılması sonucu patpat, içinde Meryem Ç. ve Aylin Ç. ile birlikte devrildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 sağlık ekine bildirdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, kazada yaralanan Meryem Ç. ve Aylin Ç.'yi, ilk müdahalelerini yaptıktan sonra ilçedeki devlet hastanesine kaldırdı.   Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.  

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Alioğlu köyünde meydana gelen patpat kazasında 2 kişi yaralandı.

 

Kaza,Alaplı'ya bağlı Alioğlu Köyü yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yıldıray Ç.'nin kullandığı patpatın milinin kırılması sonucu patpat, içinde Meryem Ç. ve Aylin Ç. ile birlikte devrildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 sağlık ekine bildirdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, kazada yaralanan Meryem Ç. ve Aylin Ç.'yi, ilk müdahalelerini yaptıktan sonra ilçedeki devlet hastanesine kaldırdı.

 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.