Sağlık Bakanından Zonguldak'ı ilgilendiren açıklama...

GÜNDEM 14.04.2020 - 20:43, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2726+ kez okundu.
 

Sağlık Bakanından Zonguldak'ı ilgilendiren açıklama...

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Bilim Kurulu'nun toplantısının ardından yaptığı açıklamasında Zonguldak'ı ilgilendiren önemli bir konuya değindi.   Bakan Koca; "Filyasyon ekipleri doğrudan adrese ulaşmaktadırlar. Her yeni vakada hastalığa karşılık ağ yeniden kurulmaktadır. Filyasyon çalışması 81 ilimizde yapılmaktadır. Temaslı takibin en yüksek 99'la Zonguldak'tır. Mücadelemiz mahallelere kadar inmiştir" dedi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Bilim Kurulu'nun toplantısının ardından yaptığı açıklamasında Zonguldak'ı ilgilendiren önemli bir konuya değindi.

 

Bakan Koca; "Filyasyon ekipleri doğrudan adrese ulaşmaktadırlar. Her yeni vakada hastalığa karşılık ağ yeniden kurulmaktadır. Filyasyon çalışması 81 ilimizde yapılmaktadır. Temaslı takibin en yüksek 99'la Zonguldak'tır. Mücadelemiz mahallelere kadar inmiştir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.