Sağlık çalışanlarına Çaycuma MTA'dan maske desteği!.

GÜNDEM 06.04.2020 - 13:37, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2019+ kez okundu.
 

Sağlık çalışanlarına Çaycuma MTA'dan maske desteği!.

Koronavirüs salgınına karşı sağlık çalışanlarına destek sürüyor. Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Meslek Anadolu Lisesi tarafından sağlık çalışanlarına destek için siperli maske üretimi yapılarak maskeler teslim edildi.    Zor süreçte sağlık çalışanlarının yanında olduklarını göstermek ve destek olabilmek adına koruyucu siperlik üretimi yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş "Korona virüs salgınından korunmada en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden birisinin maskeler ve siperlikler olduğunu ve ürettikleri 180 adet koruyucu siperliği sağlık çalışanlarının kullanması için Çaycuma Devlet Hastanesi Başkekimi Dr. Sezgin Mutlu' ya teslim ettiklerini, bu siperliklerin üretiminde emek harcayan ve destek veren Çaycuma Kaymakamı Sayın Muharrem Coşgun'a, Çaycuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerine çok teşekkür ederim" dedi.   Çaycuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Özcan, "Tüm dünyayı ve ülkemizin yaşamış olduğu bu zor süreçte sağlık çalışanlarımızın yanında yer alabilmek, onlara azda olsa destek olabilmek için başta ilçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Baş'ın öneri ve destekleriyle okulumuzun öğretmenleri ile siper maske yapımına karar verdik. Çaycuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bölgemizin ve ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda her zaman veli, öğrenci, öğretmen ve tüm personelimizle üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Çaycuma Kaymakamımız Muharrem Çoşgun'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş'a, siper maske yapımında emeği geçen okulumuz personeline çok teşekkür ederim" dedi.   Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sezgin Mutlu ise, "Bu zor dönemde maddi manevi bizi yanımızda olduklarını hissettiren Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş'a, Çaycuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerine ve tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Koronavirüs salgınına karşı sağlık çalışanlarına destek sürüyor. Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Meslek Anadolu Lisesi tarafından sağlık çalışanlarına destek için siperli maske üretimi yapılarak maskeler teslim edildi. 

 

Zor süreçte sağlık çalışanlarının yanında olduklarını göstermek ve destek olabilmek adına koruyucu siperlik üretimi yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş "Korona virüs salgınından korunmada en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden birisinin maskeler ve siperlikler olduğunu ve ürettikleri 180 adet koruyucu siperliği sağlık çalışanlarının kullanması için Çaycuma Devlet Hastanesi Başkekimi Dr. Sezgin Mutlu' ya teslim ettiklerini, bu siperliklerin üretiminde emek harcayan ve destek veren Çaycuma Kaymakamı Sayın Muharrem Coşgun'a, Çaycuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerine çok teşekkür ederim" dedi.

 

Çaycuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Özcan, "Tüm dünyayı ve ülkemizin yaşamış olduğu bu zor süreçte sağlık çalışanlarımızın yanında yer alabilmek, onlara azda olsa destek olabilmek için başta ilçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Baş'ın öneri ve destekleriyle okulumuzun öğretmenleri ile siper maske yapımına karar verdik. Çaycuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bölgemizin ve ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda her zaman veli, öğrenci, öğretmen ve tüm personelimizle üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Çaycuma Kaymakamımız Muharrem Çoşgun'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş'a, siper maske yapımında emeği geçen okulumuz personeline çok teşekkür ederim" dedi.

 

Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sezgin Mutlu ise, "Bu zor dönemde maddi manevi bizi yanımızda olduklarını hissettiren Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş'a, Çaycuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerine ve tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.