Salgınla mücadele toplantısı yapıldı.

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2020 - 18:25, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2440+ kez okundu.
 

Salgınla mücadele toplantısı yapıldı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Başkanlığında yapılan toplantıda Covid-19 Tedbirleri gözden geçirildi.   Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığında, Vali yardımcıları Yıldırım Uçar, Mehmet Türk, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı Albay Gönen Süslü, İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner ve İlçe sağlık müdürlerinin katılımıyla Zoom yöntemi ile toplantı yapıldı.   Vali Tutulmaz başkanlığında yapılan toplantıda, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler ve il genelinde yürütülen denetim faaliyetleri gözden geçirildi.      

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Başkanlığında yapılan toplantıda Covid-19 Tedbirleri gözden geçirildi.

 

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığında, Vali yardımcıları Yıldırım Uçar, Mehmet Türk, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı Albay Gönen Süslü, İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner ve İlçe sağlık müdürlerinin katılımıyla Zoom yöntemi ile toplantı yapıldı.

 

Vali Tutulmaz başkanlığında yapılan toplantıda, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler ve il genelinde yürütülen denetim faaliyetleri gözden geçirildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.