Saltukova'ya 5 milyonluk yatırım!

GÜNDEM 13.07.2020 - 13:48, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1471+ kez okundu.
 

Saltukova'ya 5 milyonluk yatırım!

-ÖZEL İÇERİK-   Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde, beldenin saygın iş insanlarından olan Hidayet Yıldız isimli esnaf beldeye 5 milyonluk yatırım yapma kararı aldı.   Saltukova beldesinde uzun yıllardan bu yana esnaf olan ve aynı zamanda beldenin tanınmış simalarından olan 65 yaşındaki Hidayet Yıldız, beldenin Havalimanı karşısında bulunan TOKİ konutları karşısına alışveriş merkezi şeklinde yapılacak olan ve maliyeti 5 milyon olan dev yatırım yapma kararı aldı.   Uzun zaman önce bu yatırımı yapma kararı alan Yıldız, Koronavirüs salgını dolayısıyla, ekonomik sıkıntıda beldeye yatırım kararı aldığı belirtildi. Her defasında bürokrasi engeli ile karşı karşıya kaldığı ifade edilirken yatırımın önümüzdeki günlerde başlayacağı kaydedildi. Yapılacak olan alışveriş merkezinde, kafeler, market, yaşam alanı ve insanların rahat ortamda bulunmaları için projenin de hazırlandığı ifade edildi.

-ÖZEL İÇERİK-

 

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde, beldenin saygın iş insanlarından olan Hidayet Yıldız isimli esnaf beldeye 5 milyonluk yatırım yapma kararı aldı.

 

Saltukova beldesinde uzun yıllardan bu yana esnaf olan ve aynı zamanda beldenin tanınmış simalarından olan 65 yaşındaki Hidayet Yıldız, beldenin Havalimanı karşısında bulunan TOKİ konutları karşısına alışveriş merkezi şeklinde yapılacak olan ve maliyeti 5 milyon olan dev yatırım yapma kararı aldı.

 

Uzun zaman önce bu yatırımı yapma kararı alan Yıldız, Koronavirüs salgını dolayısıyla, ekonomik sıkıntıda beldeye yatırım kararı aldığı belirtildi. Her defasında bürokrasi engeli ile karşı karşıya kaldığı ifade edilirken yatırımın önümüzdeki günlerde başlayacağı kaydedildi. Yapılacak olan alışveriş merkezinde, kafeler, market, yaşam alanı ve insanların rahat ortamda bulunmaları için projenin de hazırlandığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.