Silahlı kavgada 2 kişi yaralandı, 10 kişi tutuklandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2020 - 14:42, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1331+ kez okundu.
 

Silahlı kavgada 2 kişi yaralandı, 10 kişi tutuklandı

Zonguldak’ta iki grup arasında çıkan silahlı kavgada olayla ilgisi olmayan 2 kişi yaralandı. Gözaltına alınan 10 kişi ise tutuklandı.       Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Gelincik Sokak'ta U.A. ile Z.K. isimli şahıslar ve yakınları arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı silahlı kavga çıktı. Kavgada olayla ilgisi bulunmayan 2 kişi yaralandı. Polis ekiplerince olaya derhal müdahale edilerek, olaya karıştıkları tespit edilen B.K., Z.K., F.Ö., M.K ve E.K. ile diğer gruptan U.A.,C.A., C.A., E.K. ve A.A. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Beycuma Cezaevine teslim edildi.

Zonguldak’ta iki grup arasında çıkan silahlı kavgada olayla ilgisi olmayan 2 kişi yaralandı. Gözaltına alınan 10 kişi ise tutuklandı.

 

 

 

Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Gelincik Sokak'ta U.A. ile Z.K. isimli şahıslar ve yakınları arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı silahlı kavga çıktı. Kavgada olayla ilgisi bulunmayan 2 kişi yaralandı. Polis ekiplerince olaya derhal müdahale edilerek, olaya karıştıkları tespit edilen B.K., Z.K., F.Ö., M.K ve E.K. ile diğer gruptan U.A.,C.A., C.A., E.K. ve A.A. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Beycuma Cezaevine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.