Sokak hayvanlarına özel isimli aş evi

GÜNDEM 15.04.2020 - 16:34, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1601+ kez okundu.
 

Sokak hayvanlarına özel isimli aş evi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bulunan Kent Konseyince sokaklarda yaşamlarını sürdüren hayvanlara destekçiler tarafından isme özel aş evi yapılarak ilçenin belirli noktalarına yerleştirildi.   Çaycuma’daki sokak hayvanları için yapılan aş evleri yerleştirilmeye başlandı. Kent Konseyi Koronavirüs dolayısıyla aç kalan sokak hayvanları için önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan aşevlerine destek veren hayırseverlere teşekkür ederek sokak hayvanları için isme özel aş evleri yaptı. Kent Konseyi tarafından “Benim de Hayvanların Aşında Bir Katkım Olsun Diyorsanız, Gelin Hayvanlara Aşevi Yapalım; İsterseniz Üzerine İsminizi Yazalım” sloganı ile başlatılan kampanyaya hayvan severler ve Çaycumalılar büyük ilgi göstererek kampanya ilçede hoş karşılandı.   Çaycuma’da hayvan sever gönüllülerin desteği ile yaptırılan aşevleri Koronavirus salgını nedeniyle gecikmeli de olsa sahiplerine teslim edilerek ilçenin çeşitli yerlerine yerleştirilmeye başlandı. Portatif ve kullanışlı olan aş evleri şimdi yeni sahiplerini bekliyor.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bulunan Kent Konseyince sokaklarda yaşamlarını sürdüren hayvanlara destekçiler tarafından isme özel aş evi yapılarak ilçenin belirli noktalarına yerleştirildi.

 

Çaycuma’daki sokak hayvanları için yapılan aş evleri yerleştirilmeye başlandı. Kent Konseyi Koronavirüs dolayısıyla aç kalan sokak hayvanları için önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan aşevlerine destek veren hayırseverlere teşekkür ederek sokak hayvanları için isme özel aş evleri yaptı. Kent Konseyi tarafından “Benim de Hayvanların Aşında Bir Katkım Olsun Diyorsanız, Gelin Hayvanlara Aşevi Yapalım; İsterseniz Üzerine İsminizi Yazalım” sloganı ile başlatılan kampanyaya hayvan severler ve Çaycumalılar büyük ilgi göstererek kampanya ilçede hoş karşılandı.

 

Çaycuma’da hayvan sever gönüllülerin desteği ile yaptırılan aşevleri Koronavirus salgını nedeniyle gecikmeli de olsa sahiplerine teslim edilerek ilçenin çeşitli yerlerine yerleştirilmeye başlandı. Portatif ve kullanışlı olan aş evleri şimdi yeni sahiplerini bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.