Son dakika: Filyos'taki kazanın feci görüntüleri!

ASAYİŞ 13.06.2020 - 14:07, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1363+ kez okundu.
 

Son dakika: Filyos'taki kazanın feci görüntüleri!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde feci trafik kazası meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.   Alınan bilgiye göre kaza beldenin Yarımca Mahallesinde meydana geldi. T.D.'nin kullandığı 67 NZ 594 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çıkarak bir evin bahçesine düştü ve ters şekilde kaldı. Çevredeki vatandaşlar otomobilin ters şekilde devrilmesiyle panik anların yaşanmasına neden oldu. Olay yerine çok sayıda 112 ambulans ve Filyos Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ayrıca bölgeye jandarma ekipleri de gelerek kaza yerinde geniş güvenlik önlemi aldı.    Otomobilin bahçeye uçmasının ardından yaralanan sürücü T.D., 112 ekiplerinin müdahalesinin ardından tedavisi için Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal'da gelerek bölgede incelemelerde bulundu. Bahçeye uçan otomobil daha sonra olay yerine gelen çekici ile kaldırıldıl.Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (Haber Merkezi)

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde feci trafik kazası meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

 

Alınan bilgiye göre kaza beldenin Yarımca Mahallesinde meydana geldi. T.D.'nin kullandığı 67 NZ 594 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çıkarak bir evin bahçesine düştü ve ters şekilde kaldı. Çevredeki vatandaşlar otomobilin ters şekilde devrilmesiyle panik anların yaşanmasına neden oldu. Olay yerine çok sayıda 112 ambulans ve Filyos Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ayrıca bölgeye jandarma ekipleri de gelerek kaza yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. 

 

Otomobilin bahçeye uçmasının ardından yaralanan sürücü T.D., 112 ekiplerinin müdahalesinin ardından tedavisi için Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal'da gelerek bölgede incelemelerde bulundu. Bahçeye uçan otomobil daha sonra olay yerine gelen çekici ile kaldırıldıl.Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.