Son dakika: Zonguldak Havalimanından Almanya'ya uçtu!

GÜNDEM 17.06.2020 - 14:23, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1528+ kez okundu.
 

Son dakika: Zonguldak Havalimanından Almanya'ya uçtu!

Almanya'dan Zonguldak Havalimanına gelen özel bir ambulans uçağı Zonguldak'ta tedavi gören bir hastayı alarak yeniden Almanya'ya uçtu. Alınan bilgiye göre Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinden olan A.B. isimli vatandaş 112 ambulansla Karadeniz Ereğli'den Zonguldak Havalimanına getirildi. Bir müddet sonra Almanya'dan Zonguldak Havalimanına gelen özel bir ambulans uçağı Karadeniz Ereğli gurbetçi vatandaşı tedavisinin geri kalanını tamamlamak üzere yeniden Almanya'ya uçtu.   

Almanya'dan Zonguldak Havalimanına gelen özel bir ambulans uçağı Zonguldak'ta tedavi gören bir hastayı alarak yeniden Almanya'ya uçtu.

Alınan bilgiye göre Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinden olan A.B. isimli vatandaş 112 ambulansla Karadeniz Ereğli'den Zonguldak Havalimanına getirildi. Bir müddet sonra Almanya'dan Zonguldak Havalimanına gelen özel bir ambulans uçağı Karadeniz Ereğli gurbetçi vatandaşı tedavisinin geri kalanını tamamlamak üzere yeniden Almanya'ya uçtu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.