Tekstil fabrikası üretime ara verdi!.

01.04.2020 - 17:02, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1911+ kez okundu.
 

Tekstil fabrikası üretime ara verdi!.

Bartın Atılım Sanayi sitesi içerisinde bulunan bir tekstil fabrikası Koronavirüs COVİD-19 salgını nedeniyle üretime ara verdi. Koronavirüs önlemleri kapsamında Bartın Atılım Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikası daha üretime ara verdi.100’den fazla çalışanı bulunan Gonca Giyim tekstil fabrikasının üretime ara verdiği öğrenildi. Salgının etkisini göstermeye başladığı günlerde fabrikada önemli tedbirler alınmıştı. Fabrika çalışanlarının üretime ara verilen süreçte mağdur edilmemeleri için gerekli girişimlerin yapıldığı da edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Kaynak: ABA MEDYA          

Bartın Atılım Sanayi sitesi içerisinde bulunan bir tekstil fabrikası Koronavirüs COVİD-19 salgını nedeniyle üretime ara verdi.

Koronavirüs önlemleri kapsamında Bartın Atılım Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikası daha üretime ara verdi.100’den fazla çalışanı bulunan Gonca Giyim tekstil fabrikasının üretime ara verdiği öğrenildi. Salgının etkisini göstermeye başladığı günlerde fabrikada önemli tedbirler alınmıştı. Fabrika çalışanlarının üretime ara verilen süreçte mağdur edilmemeleri için gerekli girişimlerin yapıldığı da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Kaynak: ABA MEDYA

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.