TOFD Çaycuma'da engelli anneye akülü sandalye verdi

GÜNDEM 09.06.2020 - 15:10, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1774+ kez okundu.
 

TOFD Çaycuma'da engelli anneye akülü sandalye verdi

Kısa adı TOFD olan Türkiye Omirilik Felçlileri Derneği Zonguldak İl Temsilciliği tarafından ilçeye bağlı Saltukova beldesinde ikamet eden bir engelli anneye akülü sandalye teslim ettiler.    Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Türkiye Omirilik Felçlileri Derneği Zonguldak İl Temsilciliği Başkanı Cem Cemal Ünal, ilçeye bağlı Saltukova beldesi Sarıkum Mahallesinde ikamet eden ve engelli olan Yasemin Öztürk isimli vatandaşa akülü sandalye teslim etti.   Akülü sandalye teslimine temsilci gönüllü üyeleri Güliz Aktaş, Cem Baruönü ve Aile, Sosyal Politikalar Bakanlığı Çaycuma İlçe Müdürlüğü'nden Harun Zengin'de eşlik etti. TOFD İl Temsilcisi Cem Cemal Ünal konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında, "Saltukova Sarıkum Mahallesinde oturan Yasemin Öztürk adlı genç bir anneye, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Zonguldak Temsilciliģi Üyesi ve gönüllüleri Güliz Aktaş ,Cem Baruönü ve  Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Çaycuma İlçe Müdürlüğün'den  Harun Zengin ile akulu tekerlekli sandalye verdik" dedi. 

Kısa adı TOFD olan Türkiye Omirilik Felçlileri Derneği Zonguldak İl Temsilciliği tarafından ilçeye bağlı Saltukova beldesinde ikamet eden bir engelli anneye akülü sandalye teslim ettiler. 

 

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Türkiye Omirilik Felçlileri Derneği Zonguldak İl Temsilciliği Başkanı Cem Cemal Ünal, ilçeye bağlı Saltukova beldesi Sarıkum Mahallesinde ikamet eden ve engelli olan Yasemin Öztürk isimli vatandaşa akülü sandalye teslim etti.

 

Akülü sandalye teslimine temsilci gönüllü üyeleri Güliz Aktaş, Cem Baruönü ve Aile, Sosyal Politikalar Bakanlığı Çaycuma İlçe Müdürlüğü'nden Harun Zengin'de eşlik etti. TOFD İl Temsilcisi Cem Cemal Ünal konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında, "Saltukova Sarıkum Mahallesinde oturan Yasemin Öztürk adlı genç bir anneye, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Zonguldak Temsilciliģi Üyesi ve gönüllüleri Güliz Aktaş ,Cem Baruönü ve  Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Çaycuma İlçe Müdürlüğün'den  Harun Zengin ile akulu tekerlekli sandalye verdik" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.