Tosun, okulların son durumunu açıkladı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2020 - 21:09, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2253+ kez okundu.
 

Tosun, okulların son durumunu açıkladı

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Tosun, okulların 21 Eylül’de açılacağını, tüm hazırlıkların yapıldığını, okullarda maske ve hijyen olma adına tedariklerin gerçekleştiğini, taşımalı eğitim için tüm çalışmaların tamamlandığını, bazı eksikliklerin de giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.     İl Müdürü Ali Tosun, taşımalı eğitim adına tedarikçilerle anlaşma yapılamazsa, Zonguldak merkez ve Kozlu için iki ihalenin de yakında yapılacağını, diğer ilçeler için ise başta Ereğli olmak üzere taşımalı eğitim adına anlaşmalarında yapıldığını ifade etti. İl merkezinde ve Alaplı ilçesinde yıkılacak okulların belli olduğunu belirten Tosun, Zonguldak Mithatpaşa İlköğretim, Bahçelievler İlkokulu’nun yıkılacağını, ayrıca Alaplı ilçesinde bir okulun yıkım işlemin gerçekleşeceği, buradaki öğrencileri de en yakın okullara yönlendirileceğini, bu konuda çalışmalarında hassasiyet ile sürdüğünü, korona virüs ile mücadelede yüz yüze eğitim olarak bir çok seçeneğin olduğunu, tüm bu kararları bakanlığın belirleyeceğini vurguladı.  

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Tosun, okulların 21 Eylül’de açılacağını, tüm hazırlıkların yapıldığını, okullarda maske ve hijyen olma adına tedariklerin gerçekleştiğini, taşımalı eğitim için tüm çalışmaların tamamlandığını, bazı eksikliklerin de giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

 

 

İl Müdürü Ali Tosun, taşımalı eğitim adına tedarikçilerle anlaşma yapılamazsa, Zonguldak merkez ve Kozlu için iki ihalenin de yakında yapılacağını, diğer ilçeler için ise başta Ereğli olmak üzere taşımalı eğitim adına anlaşmalarında yapıldığını ifade etti. İl merkezinde ve Alaplı ilçesinde yıkılacak okulların belli olduğunu belirten Tosun, Zonguldak Mithatpaşa İlköğretim, Bahçelievler İlkokulu’nun yıkılacağını, ayrıca Alaplı ilçesinde bir okulun yıkım işlemin gerçekleşeceği, buradaki öğrencileri de en yakın okullara yönlendirileceğini, bu konuda çalışmalarında hassasiyet ile sürdüğünü, korona virüs ile mücadelede yüz yüze eğitim olarak bir çok seçeneğin olduğunu, tüm bu kararları bakanlığın belirleyeceğini vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.