Türkali'de yük treninin vagonları ayrıldı

GÜNDEM 28.06.2020 - 12:28, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2331+ kez okundu.
 

Türkali'de yük treninin vagonları ayrıldı

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali köyünde TCDD'ye ait bir yük treninin vagonlarının birbirinden ayrılması sonucu kısa süreli panik yaşandı.    Çatalağzı beldesinden Karabük yönünde gitmekte olan TCDD Taşımacılık A.Ş.'ye ait yük treni Türkali köyünden geçtiği sırada makinenin arkasında bağlı olan vagonlardan 2 adeti, diğer bağlı olan vagonlardan ayrıldı. Sese uyanan vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Daha sonra bölgeye gelen demiryolu çalışanları birbirinden ayrılan vagonları tekrar bağlamasının ardından yük treni hareket ederek yoluna devam etti.   

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali köyünde TCDD'ye ait bir yük treninin vagonlarının birbirinden ayrılması sonucu kısa süreli panik yaşandı. 

 

Çatalağzı beldesinden Karabük yönünde gitmekte olan TCDD Taşımacılık A.Ş.'ye ait yük treni Türkali köyünden geçtiği sırada makinenin arkasında bağlı olan vagonlardan 2 adeti, diğer bağlı olan vagonlardan ayrıldı. Sese uyanan vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Daha sonra bölgeye gelen demiryolu çalışanları birbirinden ayrılan vagonları tekrar bağlamasının ardından yük treni hareket ederek yoluna devam etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.