Türkali Köyünde Bülent Maverdi vefat etti

GÜNDEM 21.07.2020 - 21:40, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1983+ kez okundu.
 

Türkali Köyünde Bülent Maverdi vefat etti

Türkali köyünde bülent maverdi vefat etti.   Türkali köyü sakinlerinden 45 yaşında olan Bülent Maverdi rahatsızlığından dolayı vefat etmiştir   Cenazesi yarın öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Turkali Köyü Aile mezarlığında toprağa verilecektir.Vadi Caycuma Haber sitesi olarak merhum Bülent Maverdiye Allahtan Rahmet dilerken Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Türkali köyünde bülent maverdi vefat etti.

 

Türkali köyü sakinlerinden 45 yaşında olan Bülent Maverdi rahatsızlığından dolayı vefat etmiştir

 

Cenazesi yarın öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Turkali Köyü Aile mezarlığında toprağa verilecektir.Vadi Caycuma Haber sitesi olarak merhum Bülent Maverdiye Allahtan Rahmet dilerken Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.